Netflix vil lave en animeret Minecraft-serie

Minecraft er på vej til Netflix som en animeret serie. Se den første trailer til Minecraft-serien, der snart forventes klar.

Netflix vil lave en animeret Minecraft-serie

Hele femten år efter at Minecraft blev lanceret første gang, får serien nu sin egen nye animerede serie på Netflix. Se trailer til Minecraft-serien nedenfor.

Se også: De absolut bedste medieafspillere

Se første trailer til Minecraft-serien på Netflix

Netflix og Minecraft har på samme tid annonceret, at de laver en serie, der vil “indeholde en original historie med nye figurer, der viser Minecrafts verden i et nyt lys”.

Der blev ikke annonceret andre detaljer, men produktionen ledes af WildBrain Studios, som tidligere har lavet adaptioner som Sonic Prime og Ninjago. Serien er angivet som “kommer snart”, men har i øjeblikket ingen dato.

Dog har Minecraft lagt en trailer for serien ud på Youtube:

Se også: Bedste Android-tablets til prisen

Spil bliver til film og serier

Nyheden kommer midt i massevis af andre filmatiseringer af videospil. Blockbustere som The Last of Us og Fallout er blevet til succesfulde serier, Mario og Sonic har hovedrollerne i filmhits, og filmatiseringer af alt fra Among Us til Death Stranding og Stray er på vej.

Netflix har været særligt aggressive på området med projekter baseret på Castlevania, Dota 2, Gears of War, Splinter Cell, Tomb Raider, Mega Man og mange andre.

Dette er heller ikke den eneste filmatisering af Minecraft, der er under udvikling: En live-action-film med Jack Black i hovedrollen er planlagt til at komme i biograferne næste år.

Videospil bliver til serier og film, men samtidig lander flere spil også i Netflix-appen. Netflix har netop annonceret, at Netflix Stories: Perfect Match, Too Hot to Handle 3, The Ultimatum: Choices og Netflix Stories: Selling Sunset kommer til streamingtjenesten.

De fire spil tager alle afsæt i populære realityserier fra Netflix, hvor brugerne nu får mulighed for at dyrke seriens univers, træffe afgørende valg og ikke mindst skabe deres egen unikke historie.

Se også: Disney+ viser store fodboldkampe de næste tre år