Amazfit PowerBuds Pro har ANC og sundhedstracking for ørerne

Amazfit PowerBuds Pro har ANC og in-ear PPG pulsmåler, der måler pulsen under træning - det kan også måle kropsholdning. Se pris.

Amazfit PowerBuds Pro har ANC og sundhedstracking for ørerne

Amazfit laver smartwatches, der er kendt for deres egenskaber inden for sundhed og fitness, men mærket bygger nu lignende funktionalitet ind i et par TWS-høretelefoner, nemlig Amazfit PowerBuds Pro.

Amazfit PowerBuds Pro har ANC og pulsmåler

Amazfit PowerBuds Pro ligner et par helt almindelige trådløse in-ear earbuds, men de indeholder in-ear PPG pulsmåler, der måler pulsen under træning.

Man kan banke på earbudsene for at få målingerne, samt få en advarsel hvis de når over en vis grænse. En anden smart funktion er holdningspåmindelser, der vurderer rygradens vinkel baseret på målinger fra et indbygget accelerometer.

Headsettet måler også lyttervanerne for brugeren og kommer med påmindelser om at sænke volumen efter WHO’s standarder. Med er også ANC, der benytter et system med tre mikrofoner for at holde omgivelsernes støj ude, op til 40 dB.

amazfit powerbuds pro

 

Se også: Billige true wireless headset

Op til 30 timers batteritid

PowerBuds Pro benytter Bluetooth 5.0 LTE til at koble til andre enheder og har IP55-klassificering for vandtæthed.

Batteritid inklusiv opladningsetuiet er omkring 30 timer. Et par PowerBuds Pro koster omkring 130 euro, og man kan allerede købe dem på Amazfits webside. Det svarer til cirka 1.000 danske kroner.

Lyden er naturligvis afgørende parameter for kvaliteten af et headset, men på papiret virker det i hvert fald til at være et godt køb. Dog skal man tage et produkt som dette med et gran salt, indtil man har læst og set dommen over det i test.

Se også: Guide til de bedste headset

Kan man stole på avancerede funktioner i et så billigt produkt?

Prisen er forholdsvis lav, men det har også ofte den konsekvens, at kvaliteten ikke altid er høj, når der er for mange funktioner med. Kan man forvente at få korrekt og retvisende måling af ens puls via funktion indbygget i headsettet og hvor meget kan man stole på, at man få retvisende information om kroppens holdning fra et produkt som dette.

Vi håber snart at modtage headsettet til test, så vi kan vurdere kvaliteten af disse funktioner.

Se også: Nyheder om headsets

Mere om tematikken

Få den kronologiske fortsættelse af sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om temaet. Steen Jørgensen valgte at gå videre med sagen. 1/7/2021 gik redaktionen videre og fulgte op med en artikel der belyste emnet Sennheiser CX True Wireless koster under 1.000 kroner – Nyheden kan læses her. De sidste nyheder om emnet finder du her.