Bowers & Wilkins PI7 og PI5 – high-end trådløse in-ear med ANC

Bowers and Wilkins er endelig klar med deres første trådløse in-ear øretelefoner. I PI7 og PI5 får man high-end lyd, ANC, aptX og en høj pris.

Bowers & Wilkins PI7 og PI5 – high-end trådløse in-ear med ANC

Bowers & Wilkins er ikke ligefrem først på markedet med denne slags (populære) øretelefoner, men måske de bedste? Det må tiden vise, når vi engang får de nye Bowers & Wilkins PI7 og PI5 til test, som er deres første bud på trådløse in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion, aptX-højkvalitets lyd samt et spændende design.

Der kommer ikke kun et, men to sæt trådløse øretelefoner fra B&W, som “er mere stolte af at være bedst, end at være først”. Topmodellen PI7 får aptX-lyd og to drivere i hver øretelefon, som skulle give en virkelig god lyd. Hvis jeg ikke husker forkert, så har Samsung Galaxy Buds Pro også to enheder i hver øretelefon, så her er de altså heller ikke først. B&W har en custom 9,2 mm driver til mellemtone og bas samt en diskant – hver med egen forstærker.

De understøtter 24-bit højopløselig lyd med aptX Adaptive og har tre mikrofoner hver (i alt 6) til støjreduktion, mens du lytter til musik og under telefonopkald.

Opladningsetuiet til PI7  har en interessant funktion, nemlig et 3,5 mm jackstik, hvor man kan tilslutte en ekstern kilde som ikke understøtter bluetooth, og dermed få den fulde trådløse oplevelse. Opladningsetuiet kan oplades med USB-C eller trådløst. Her er til fire timers afpilning, hvortil etuiet tilføjer yderligere 16 timer.

Bowers and Wilkins PI7
Bowers and Wilkins PI7 og PI5

Bowers & Wilkins PI5 savner nogle af funktionerne fra PI7, men har til gengæld en meget lavere pris. Heri finder man en enkelt driver i hver øretelefon, som er identisk med den store driver i PI7. De har kun to mikrofoner i hver øretelefon ogintet jackstik i etuiet. Her er dog stadig aktiv støjreduktion i B&W PI5 og aptX, men ikke i Adaptive-udgaven. Til gengæld får man her længere batteritid, med 4,5 times afspilning og 18 timer ekstra fra etuiet. Etuiet understøtter også både kablet og trådløs opladning.

Pris på Bowers & Wilkins PI7 og PI5

Priserne på Bowers & Wilkins første trådløse in-ear øretelefoner er ret pebrede. Prisen for Bowers & Wilkins PI7 er vejledende 2.899 kroner og PI5 har en noget lavere pris på 1.799 kroner. De kommer begge i hvid og sort, hvor PI7 kan kendes på guld farvede detaljer.