Find din hund på Apples Find Min-netværk

YIP Smart Tag fra Petsmart er et hundetegn, der kan kobles på Apple Find min-netværk - så kan millioner af Apple-enheder hjælpe med at finde din hund.

Find din hund på Apples Find Min-netværk

Som oftest er der tale om Apples egne produkter, hvis en enhed fungerer med Apples Find Min-netværk. Det kan for eksempel være iPhones, iPads, AirTags og så videre. Men hvis du gerne vil holde styr på sit kæledyr med en tracker og Find My, så skal du fortsætte med at læse her.

Find din hund på Apple netværk

Det er næsten som at sætte en AirTag på hundens halsbånd, men det er faktisk et produkt med navnet YIP Smart Tag, der sælges af selskabet PetSmart.

Kort fortalt hjælper den med at tracke dine kæledyr. Den ligner et almindeligt hundetegn, og du kan tilmed få kæledyrets navn indgraveret, men den har alle de smarte egenskaber, der skal til for at være med på Apples netværk.

Se også: Tilbud på iPhone

Sådan fungerer Find min

Hvis man ikke allerede har helt styr på Find Min, så handler det om at udnytte, at der findes Apple-produkter stort set overalt. Hvis en enhed for eksempel kommer i kontakt med en anden enhed, der er blevet meldt savnet, så hjælper den med at triangulere placeringen baseret på iPhones i omgivelserne.

Så det er lidt som crowdsourcing af information om en genstand, der er blevet væk.

Problemet er imidlertid, at kæledyr måske bevæger sig for hurtigt til, at enheder i nærheden kan nå at pinge den. I modsætning til en bortkommen iPhone, der måske ligger på et bord eller på gulvet og ikke bevæger sig.

Det er altså ikke sikkert, at kæledyrstaggen er så effektiv, nær det gælder en præcis angivelse af, hvor dyret befinder sig. Hvis det alligevel lyder som noget for dig, så er det bare om at gå ind på PetSmarts webside og bestille.

Se også: Nyheder om kæledyr og tech