Garmin Forerunner 255 – triatlonur med træningsforslag

Garmin Forerunner 255 kan tracke din træning på cykel, til svømning og løb, kommer med træningsforslag og kan gemme musik til offline-brug.

Garmin Forerunner 255 – triatlonur med træningsforslag

Træningsuret Forerunner 255 er netop blevet lanceret sammen med det dyrere Forerunner 955 og lige som det ur har 255 også fået en større opgradering.

Triatlonur med cykel-, svømme- og løbe-tracking

Hvor Forerunner 245 var et løbeur i mellemklassen, der er designet til atleter, der ønsker at tage deres sport til det næste niveau, er 255 et fuldt udviklet triatlonur, der giver dig mulighed for at skifte mellem cykel-, svømme- og løbe-tracking med et tryk på en knap.

En af de mest interessante nye funktioner en løbswidget, der ikke blot giver forudsagte løbstider (en funktion, der findes i mange nyere Garmin-ure, herunder Fenix 7 og Epix), men også en nedtælling på løbsdagen, en vejrudsigt, der hjælper dig med at forberede dit sportstøj, og træningsprogrammer, der tilpasser sig afhængigt af dine løbsplaner.

Se også: Smartwatch til lave priser

Giver træningsforslag

Ligesom mange nyere Garmin-ure giver 255 dig træningsforslag for at give din træning struktur og dette nye ur kan planlægge en hel uges træning for dig at gennemføre.

Du får også fordel af multibånds-GPS, hvilket skulle give en hurtigere lokation og mere præcis sporing i bebyggede eller tætbevoksede områder, hvor ure ofte har svært ved at lokalisere din position.

garmin forerunner 255 pris

Gem musik til offline-brug

Uret vil tilbyde Garmin Pay, som giver dig mulighed for at foretage kontaktløse køb. Hvis du gerne vil nyde musik uden at streame den fra dit ur, er der Forerunner 255 Music med lagerplads til op til 500 sange, herunder afspilningslister fra Spotify, Amazon Music og Deezer.

Muligheden for at gemme musik til offline-brug på et smartwatch er ikke unik, men det er dejligt at se, at Garmin tilbyder muligheden på det nye Forerunner 255. Med bluetooth kan man koble et trådløst headset til uret og lytte til musikken på den måde, mens man træner.

Se også: Bedste smartwatch til træning

Pris og tilgængelighed

Prisen for Garmin Forerunner 255 starter fra 2.749 kroner for versionen uden mulighed for at gemme musik til offline-brug. Ønsker man at kunne gemme musik på uret, koster uret 3.099 kroner.

Det nye træningsur kan bestilles nu, men der er 5-8 ugers leveringstid.

Find priser på de nye sportsure her.