Google Home-appen kan åbne og lukke garageporten

Google Home-appen kan snart bruges til at åbne og lukke garageporte og gøres klar til den helt store Matter-understøttelse.

Google Home-appen kan åbne og lukke garageporten

Det bliver snart muligt at styre garageporten med Google Home-appen. Funktionen er allerede ved at rulle ud til visse brugere.

En Reddit-bruger har delt et billede af en stor pilleformet åben/luk knap, der er dukket op i appen.

Det skal siges, at funktionen indtil videre kun er at finde i previewet af Google Home-appen og endnu ikke er lanceret officielt.

Se også: De bedste smart termostater

Gør Home-appen klar til Matter

Google er i gang med en større gennemgang af Home-appen for at gøre den klar til Matter og har siden oktober sidste år testet den opdaterede version.

Nu, hvor Googles I/O-event snart skal finde sted, er det ikke umuligt, at vi i den forbindelse får lidt mere at vide om funktionen – og andre opdateringer af Google Home.
Der er endnu ingen liste over, hvilke typer garageporte, der understøttes, Google er ikke gået ud med den slags information.

Se også: Sikkerhedskameraer til hjemmet

Ikke helt nyt med styring af garageporte med app

Vi har den seneste tid set systemer til garageporte i Google Home-appen, men in-app-styring har hidtil ikke været en mulighed.

I stedet har man været nødt til at bruge Google Assistant til at styre garageporten ved hjælp af talte beskeder, oftest sammen med en PIN-kode for ekstra sikkerhed.

Man skal bede om en invitation til Google Home preview’en for at få mulighed for at prøve den nye knap i appen.