Google kan overraske alle til Pixel 6-event

Google kan overraske, når deres Pixel 6-event afvikles om to uger. Der kan nemlig være både et Pixel smartwatch og foldbar telefon at vise frem.

Google kan overraske alle til Pixel 6-event

Det kunne tyde på, at Google kan overraske os alle sammen til deres Pixel 6-event, som løber af stablen den 19. oktober. Udover Pixel 6, så kunne Google nemlig være klar til at vise både et Pixel smartwatch og en Pixel foldbar telefon frem.

Vi har flere gange hørt om et Pixel smartwatch samt en foldbar Pixel-telefon, men Google har indtil videre insisteret på at holde dem hemmelige. Det kunne der dog blive lavet om på den 19. oktober, hvor Google har præsentation af Pixel 6. Og kigger man nærmere på invitationen, så står der ikke specifikt “Pixel 6 fall launch”, men bare “Pixel fall launch”. Så måske Google har planer om at overraske os alle?

Se også: De bedste Android-telefoner

Rygterne kommer fra et Twitter opslag, hvor der står følgende:

Udover Pixel 6, Pixel Fold og Pixel Watch, så skulle også nye Nest-højtalere blive præsenteret. Det skal dog tages med et gran salt, og der har samtidig heller ikke blevet lækkert informationer om disse produkter – hvilket i dag er tæt på umuligt op til en produktlancering. Skulle disse produkter blive præsenteret, så er der en stor sandsynlighed for, at de ikke vil være færdige og klar til salg, men Google i stedet bare vil vise hvad der er på vej.

Gamle rygter vækkes til live

Der har fået rygter om et Google smartwatch helt tilbage til 2016, men vi har endnu ikke hørt Google snakke om det. Dengang blev der snakket om to størrelser af Pixel Watch, som dengang skulle komme med Android Wear 2.0. Kommer de nu, så bliver det selvfølgelig med Googles Wear OS 3, som kun Samsungs nye Galaxy Watch 4 kan prale med at have.

Det blev tidligere i år afsløret, Google skulle være på vej med en foldbar telefon, hvor Samsung skulle stå bag skærmen. Men derudover kender man intet til produktet.

Vi ved dog at Google vil være klar med en Pixel 6 og Pixel 6 Pro. Faktisk har en tysk elektronikkæde ved et uheld afsløret prisen på Pixel 6.

Se også: Bedste Android-telefoner til prisen?