Google Pixel Watch 2 får bedre ydeevne og batteritid

Når Google senere i år lancerer Pixel Watch 2 bliver det med forbedret ydeevne og længere batteritid, påstår de seneste nye rygter.

Google Pixel Watch 2 får bedre ydeevne og batteritid

Google, der netop har lanceret budgetmobilen Pixel 7a og den smarte tablet Pixel Tablet, vil senere i år være klar med en stor præsentation, hvor de forventes at præsentere Pixel 8-serien og Pixel Watch 2. Seneste rygter fortæller, at Pixel Watch 2 får både bedre ydeevne og batteritid.

Se også: Test af smartwatches

Ny indmad til Pixel Watch 2

Det første Pixel Watch er et udmærket smartwatch, men det har én meget stor ulempe: Batteritiden, for uret holder knap til én dags brug. Netop den vil Google forbedre med med det nye ur, fortæller de seneste rygter.

I samme omgang er det angiveligt Googles plan, at de også vil forbedre ydeevnen. Det skal ske ved at droppe Exynos 9110-chipsettet fra Samsung, der også er ved at være teknologisk forældet.

I stedet vil Pixel Watch 2 være udstyret med Qualcomms Snapdragon W5 Plus-chip. Denne 4nm-processor blev annonceret i sommeren 2022, og lover dobbelt så høj ydeevne og lavere energiforbrug.

Derudover er Pixel Watch et meget lille smartwatch, hvis man sammenligner med konkurrenterne. Det er derfor også sandsynligt, at Pixel Watch 2 vil komme i en variant med enstørre urkasse, hvilket gør plads til et større batteri.

Ny Wear OS 4-software

Derudover forventes Pixel Watch 2 at blive lanceret med nyeste version af Googles software til smartwatches, nemlig Wear OS 4.

Angiveligt skulle også Wear OS 4 komme med forbedringer, der skal give et lavere energiforbrug, som gerne skulle give en længere batteritid.

Med både nyt chipset, et større batteri og ny software kan Pixel Watch 2 altså ende med at få en betydeligt bedre batteritid. Men det er også nødvendigt, hvis det skal hamle op med konkurrenter som Apple Watch Ultra og Samsung Galaxy Watch 5 Pro, der begge holder flere dage på en opladning.

Det er dog altsammen stadig rygter, så tag det med et gran salt.

Pixel Watch 2 kommer til oktober

Google har endnu ikke annonceret, hvornår Pixel 8-serien vil blive lanceret. Typisk er det dog i oktober, at Google afholder deres store event. Derfor forventer vi også, at Pixel 8 og Pixel Watch 2 lanceres i oktober i år.

Se også: Det bedste smartwatch til Android-telefoner i prisfald