Google Pixel Watch 2 til Danmark: Pris og specifikationer

Endelig kommer Googles smartwatch officielt til Danmark. Læs om specifikationer, funktioner og pris på Google Pixel Watch 2 her.

Google Pixel Watch 2 til Danmark: Pris og specifikationer

For første gang nogensinde kommer Googles eget smartwatch til Danmark. Sammen med de nye Pixel 8-telefoner lanceres Pixel Watch 2 herhjemme. Vi tager her et kig på specifikationer, funktioner og pris på Google Pixel Watch 2.

Vil du læse om Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro, skal du denne vej.

Se også: Test af smartwatches

Alt du skal vide om Google Pixel Watch 2

Google er klar med næste generation af Pixel Watch. Ved første øjekast ligner det ikke, at der er sket meget fra Pixel Watch til Pixel Watch 2. Men nærstuderer man det nye smartwatch finder man flere gode forbedringer.

Designmæssigt er der som sagt ikke sket meget nyt. Google har haft fokus på at lave et smartwatch, der er komfortabelt og let, og som er behageligt at have på hele dagen. Selve uret vejer kun 31 gram.

Der er skruet op for bæredygtigheden, hvor urkassen er lavet i 100 procent genanvendt aluminium.

Google Pixel Watch 2 fås med mange forskelle urremme.

Bedre batteritid og ydeevne

Det første Pixel Watch havde en stor ulempe, nemlig batteritiden. Netop batteritiden skulle have fået et løft i det nye ur, hvor der loves op til 24 timer med altiv aktiv skærm slået til fra et 306 mAh batteri.

Slår man den aktive skærm, kan man altså forvente en betydeligt længere batteritid i det nye Pixel Watch 2 end i forgængeren.

Pixel Watch 2 har hurtigopladning, der på 45 minutter oplader uret fra 0-80 procent i den medfølgende dongle.

Der er også skruet op for ydeevnen i Pixel Watch 2, der kommer med et nyt Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1 4Nm-chipset. Dette giver ikke blot højere ydeevne, men også bedre strømeffektivitet.

Pixel Watch 2 har en AMOLED-skærm med 320 ppi og lysstyrke på op til 1.000 nits. Den er beskyttet af Gorilla Glass 5 og uret har også beskyttelse mod støv og vand (IP68-cerfitikation).

Læs også: Bedste smartwatch til Android-telefoner i 2023

Masser af sundhed, træning og sikkerhed 

Der er også skruet op for funktionerne og præcisionen i Pixel Watch 2, der har fået en spritny multi-path pulsmåler, der i kombination med AI giver en mere nøjagtig og robust pulsmåling.

Pixel Watch 2 har også både kropsreaktionssensor og en hudtemperatursensor til måling af stress. Det nye Pixel Watch 2 har også automatiske påmindelser om at starte og stoppe træningen, hvor det automatisk kan registrere 7 almindelige træningstyper som bl.a. løb, udendørs cykling og mere.

Dertil kommer Pixel Watch 2 med en lang række sikkerhedsfunktioner, heriblandt registrering af fald, Alarm-SOS og det nye “Tryghedstjek”.

Del din lokation med Tryghedstjek

Med Tryghedstjek kan man indstille en timer til specifikke situationer, hvor man måske gerne vil have, at  venner eller familie skal vide, hvor man er. Når timeren er udløbet, beder Tryghedstjek dig om at bekræfte, at du er OK, eller om du vil begynde at dele din lokation eller kontakte nødtjenester.

Hvis der ikke modtages et svar, udløser Tryghedstjek en nødsituation, der deler din lokation og situation i realtid med dine forudindstillede nødkontakter.

Læs også: Xiaomi lancerer Watch 2 Pro-smartwatch med skarp pris

Pixel Watch 2 med eller uden eSIM

Man vil i Danmark kunne købe Pixel Watch 2 både med og uden eSIM. Med eSIM (Pixel Watch 2 eSIM) kan uret selv holde forbindelsen til et mobilnetværk, hvorved det fungerer uafhængigt af en smartphone.

På den måde kan man lade mobiltelefonen blive hjemme og stadig kunne modtage og sende beskeder, håndtere opkald, lytte til musik og få notifikationer.

Man kan dog også vælge Pixel Watch 2 med Wi-Fi/Bluetooth, hvor der er penge at spare på både ur og eSIM-abonnement.

Dansk pris på Google Pixel Watch 2

I Danmark har Google Pixel Watch 2 fået en vejledende pris fra 3.090 kroner:

  • Google Pixel Watch 2 Wi-Fi koster 3.090 kroner.
  • Google Pixel Watch 2 LTE koster 3.490 kroner.

Det kan forudbestilles fra i dag og forventes leveret/klar i butikker den 12. oktober.

Få Google Pixel Watch 2 til 0 kroner

Som et introduktionstilbud kan man få et Google Pixel Watch 2 med gratis, når man køber Google Pixel 8 Pro i sort i Google egen butik.