Googles første smartwatch får helt sikkert navnet Pixel Watch

Google er på vej med et smartwatch og navnet bliver Pixel Watch. Se her hvordan det ser ud og hvornår det forventes præsenteret.

Googles første smartwatch får helt sikkert navnet Pixel Watch

En ny ansøgning om trademark indikerer, at præsentationen af Pixel Watch står lige for døren. Samtidig slår den fast, at Googles første smartwatch kommer til at hedde Pixel Watch, noget der har været en vis usikkerhed om.

Ansøgningen om trademark er landet hos United States Patent and Trademark Office, og det er altså samme navn, som vi har hørt i flere tidligere rygter. Udover navnet byder ansøgningen ikke på mange andre nyheder om funktioner eller specifikationer. Men navnet slås i hvert fald fast på uret, der har haft kodenavnet Rohan.

Læs også: Billeder viser Pixel Watch integreret med Fitbit

Pixel Watch får rund urskive

Googles ansøgning nævner også, at varemærkeregistreringen skal dække kategorierne smartwatches, etuier til smartwatches, bærbare computere i form af smartwatches og smartwatch-armbånd.

Trods de få detaljer i ansøgningen ved vi fra tidligere rygter, ser det ud til at Pixel Watch får en rund urskive, næsten uden ramme omkring. Android Centrals nylige eksklusive artikel afslørede desuden, at det formentlig får en roterende digital krone, der minder om en flaskekapsel i 50’er-stil.

Bagsiden af uret ser også ud til at have flere sensorer, blandt andet en pulsmåler og en sensor, der måler iltmætningen i stil med det, man finder i mange af de bedste Android-ure som Garmin Venu 2 Plus. Den forventes at få operativsystemet Wear OS 3 fra starten.

Kan blive præsenteret på Google I/O

At Google har ansøgt om trademark indikerer, at en præsentation af Pixel Watch er lige på trapperne, hvilket flere rygter også har nævnt. Vi har allerede set et billede, der kan være af urets endelige design. Google har for nylig ændret designet i Google Store, så telefoner og ure ligger øverst på listen.

Der er en god chance for, at Pixel Watch gør entré ved Google I/O i maj, hvor Google også har mulighed for at vise urets dybe integration med Fitbit.

Se også: Top 5 bedste smartwatch til prisen