Huawei FreeBuds Pro: Nye in ear-øretelefoner med aktiv støjreduktion

Huawei er klar med et nyt sæt trådløse øretelefoner: FreeBuds Pro er navnet på øretelefonerne, som kommer med et noget særpræget design.

Huawei FreeBuds Pro: Nye in ear-øretelefoner med aktiv støjreduktion

Markedet for in ear-øretelefoner er i konstant vækst. Huawei har længe haft flere forskellige modeller på markedet, og nu er producenten så klar med en ny og bedre model, der skal tage konkurrencen op med Apple AirPods Pro og Samsung Galaxy Buds Live.

Huaweis nye øretelefoner hedder FreeBuds Pro og har et design, der skiller sig en anelse ud fra mængden – dog måske ikke nær så meget som Samsungs bønneformede earbuds.

FreeBuds Pro består af klassiske in ear-øretelefoner med ørestykker af silikone i tre forskellige størrelser. Det er der intet usædvanligt i, men den ydre del af øretelefonerne, hvor batteri og mikrofoner gemmer sig, har fået et firkantet look, som ikke er set før.

Huawei fortæller, at det firkantede design skulle bidrage til at minimere støj fra vind, når man er ude i det fri.

Læs også: Huaweis omstridte Tech med Tommy-video ude nu

Aktiv støjreduktion med ny teknologi

FreeBuds Pro kommer med aktiv støjreduktion, hvilket dog ikke er en ny ting i Huaweis trådløse FreeBuds-øretelefoner.

Dog oplyser Huawei, at producenten anvender ”en helt ny intelligent og dynamisk støjreducerende teknologi”, som skulle fungere endnu bedre.

Øretelefonerne har tre forskellige støjreducerende tilstande – General Mode, Cozy Mode og Ultra Mode – som den skifter mellem alt efter det omgivende støjniveau. Ifølge Huawei skulle øretelefonerne opnå en støjreduktion på op til 40 decibel.

Lyd og batteritid

Huawei har også forbedret lydkvaliteten i FreeBuds Pro. Huawei har implementeret et absoberende lag inde i øretelefonerne, som reducerer vibrationer, hvilket skulle bidrage til en mere stabil akustik med skarp og sprød lyd.

Lyden vil også automatisk blive justeret efter resonans fra brugerens øre, så lyden passer til den, der bruger øretelefonerne.

Huawei oplyser, at FreeBuds Pro kan holde strøm i op til 4,5 timer, hvis du ikke har aktiv støjreduktion slået til, mens batteritiden hæves til 7 timer uden brug af aktiv støjreduktion.

Øretelefonerne er også i stand til at være sluttet til to produkter samtidig, så den automatisk spiller lyden fra eksempel både din mobil og computer, hver gang enhederne afspiller lyd.

Huawei FreeBuds Pro: Pris og tilgængelighed i Danmark

Huawei FreeBuds Pro kan købes i Danmark i slutningen af oktober og koster 1.499 kroner. Det er 200 kroner mere end prisen på sidste års Huawei FreeBuds 3 fra oktober, som allerede på et år er faldet til næsten det halve.

Med aktiv støjreduktion slået til holder FreeBuds Pro strøm i op til 4,5 timer, mens batteriet kan holde i hele syv timer uden brug af støjreduktion.