Huawei på vej med nyt Watch GT smartur

Billeder og specifikationer af et nyt Huawei Watch GT 2 har set dagens lys. Genkendeligt design, forbedret indmad.

Huawei på vej med nyt Watch GT smartur

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Huaweis Watch GT er blandt mine favorit smarture. På trods af at mange af konkurrenterne kan mere og, så er det faktisk det ur jeg altid vender tilbage til. Det er svært at svare på præcis hvorfor, men to vigtige parametre er designet og den fremragende batteritid. Sidstnævnte er faktisk noget der ser ud til at blive endnu bedre i den nye model.

Tipsteren Roland Quandt har nemlig været på banen endnu en gang, denne gang et Huawei Watch GT 2. Watch GT 2 er designmæssigt tæt på nuværende Watch GT og Watch GT Active, men tilføjer ny hardware og bygger videre på andet.

Skærmen ser ud til at være blevet større, hvilket ikke nødvendigvis betyder større urkasse, for kanterne omkring skærmen er skrumpet ind. Watch GT 2 ser knap så tykt ud, men der er stadig blevet plads til et større batteri, op fra 420 til 445 mAh. 

Som noget nyt får Watch GT 2 indbygget mikrofon og højtaler, så der nu kan komme lyd på notifikationer og taleopkald kan klares direkte på uret. 

Der er selvfølgelig stadig GPS indbygget og en optisk pulsmåler. Det kommer i to farver: En sort sport-agtig udgave og en mere klassisk med brun læderrem. Softwaren er stadig Huaweis egen, som faktisk fungerer ganske udmærket.

Huawei Watch GT 2
Huawei Watch GT 2. Foto: @rquandt
Huawei Watch GT 2
Huawei Watch GT 2. Foto: @rquandt
Huawei Watch GT 2
Huawei Watch GT 2. Foto: @rquandt

Watch GT 2 lanceres snart

Huawei Watch GT 2 forventes lanceret i denne måned. Enten til dettes års IFA messe eller til Huaweis event den 19. september.