Hvilke højtalere fra Sonos har Spatial Audio?

Sammen med de nye Era 100 og Era 300 har Sonos afsløret, at de er først Spatial Audio fra Apple. Se hvilke Sonos-højtalere, der tilbyder Rumlig Lyd.

Hvilke højtalere fra Sonos har Spatial Audio?

Siden Apple lancerede Spatial Audio (Rumlig Lyd) tilbage i 2021, har denne lydfunktion været meget omtalt og blev hurtigt kopieret af flere forskellige producenter af høretelefoner og højtalere. Det blev dog Sonos, der først kan tilbyde Apples egen Spatial Audio på ret udvalg af deres trådløse højtalere. Se hvilke højtalere fra Sonos, der får Spatial Audio.

Sonos har netop løftet sløret for to nye højtalere, nemlig Era 300 og Era 100. Sammen med disse to nye produkter har højtalerproducenten løftet sløret for et samarbejde med Apple og deres musikstreamingtjeneste Apple Music. Sonos er nemlig den første højtalerproducent i verden, der tilbyder Apple Spatial Audio i trådløse højtalere.

Se også: Få mobilabonnement med musikstreaming

Disse Sonos-højtalere har Spatial Audio

Men det er ikke alle højtalere fra Sonos, der understøtter Apples Spatial Audio. Vil du gerne kunne udnytte formatet i hjemmet, skal du gå efter udvalgte modeller. Først og fremmest er det tilgængeligt på den nye Era 300, men derimod ikke på den mindre Era 100. Vi giver et overblik herunder:

  • Sonos Era 300
  • Sonos Arc
  • Sonos Beam (2. generation)

Det er indtil videre kunne disse tre højtalere fra Sonos, der kan tilbyde Spatial Audio gennem Apple Music. Disse højtalere tilbyder også Spatial Audio gennem Amazon Music. Det vides endnu ikke om der kommer understøttelse af Spatial Audio fra flere tjenester.

Hvad er Spatial Audio (Rumlig Lyd)?

Men hvad er Spatial Audio egentlig og hvordan ser jeg hvilke sange i Apple Music, der understøtter det? Med Spatial Audio til Sonos-højtalere vil man få en mere fordybende og omsluttende lydoplevelse. Det er først og fremmest noget der skal opleves.

Vil du gerne prøve Spatial Audio på dine Sonos højtalere koster musikstreamingtjenesten Apple Music fra 120 kroner per måned, hvor Spatial Audio og lossless lydkvalitet er inkluderet. Man kan prøve Apple Music gratis den første måned.

Se også: Test af trådløse højtalere