Sonos Era 300 og Sonos Era 100 erstatter Sonos One

Sonos har lanceret sin nye generation af smarte højttalere, hvor Era 300 er den avancerede og dyre, mens Era 100 er billigere og erstatter den gamle Sonos One.

Sonos Era 300 og Sonos Era 100 erstatter Sonos One

Sonos er klar med to nye smarte højtalere, der skal tage over fra den populære One-højtaler. Den ene hedder Sonos Era 300, mens den anden kaldes for Era 100.

Der er tale om en premium-højtalere og så en lidt mere skrabet udgave.

Se også: Bedste trådløse højtalere med batteri

Pris på Sonos Era 300

Sonos Era 300 med en vejledende pris på 3.699 kroner har Dolby Atmos-understøttelse og seks drivere, der leder lyden i næsten alle retninger – til venstre og højre, opad og fremad.

Era 300 er Sonos’ første højttaler til at levere flerkanals surroundlyd og kan parres som baghøjttaler i et hjemmebiografsystem.

Sonos Era 300

Pris på Sonos Era 100

Era 100 til 2.099 kroner er lidt større end sin forgænger, Sonos One, og den er også blevet opdateret med nye funktioner. Dobbelte diskanthøjttalere sender lyden ud til højre og venstre, og Era 100 kan også parres med en anden Era 100 for at opnå stereolyd.

Ligesom Era 300 kan den også parres i et hjemmebiografsystem.

Sonos Era 100

Begge højttalere har nye måder at styre musikken på med en ny volumenkontrol, og de understøtter også Apple Airplay 2 og Bluetooth.

De er begge tilgængelige til forudbestilling nu og vil blive sat til salg fra den 28. marts.

Se også: De bedste WiFi og bluetooth højtalere til hjemmet

Apple Spatial Audio kommer til flere enheder

Sammen med lanceringen af disse højttalere meddelte Sonos, at de fra den 28. marts indfører understøttelse i Era 300 for Apples Spatial Audio teknologi.

Sonos Arc og Sonos Beam gen 2 vil også blive understøttet.

Find priser på Sonos højtalere her.