Jabra Elite 85t earbuds har avanceret aktiv støjreduktion

Jabra har i dag lanceret et helt nyt sæt in-ear øretelefoner med avanceret aktiv støjreduktion, som skal tage kampen op mod AirPods Pro og Sony WF-1000XM3. Her er Jabra Elite 85h.

Jabra Elite 85t earbuds har avanceret aktiv støjreduktion

Jabra har længe lavet nogle af de bedste trådløse in-ear øretelefoner på markedet. Se bare vores test af Jabra Elite Active 65t og test af Jabra Elite 75t. Kvaliteten, komforten og lyden er helt i top hos Jabra, men de er den seneste tid blevet overhalet indenom på et helt specifikt område. Og skal man være med hvor det gælder, så bliver man nødt til at tilbyde netop dette: aktiv støjreduktion. Det har Jabra arbejdet hårdt på og har i dag stolt i dag præsenteret nyeste skud på stammen, Jabra Elite 85t.

Læs også: Guide: De fem bedste trådløse in-ear hovedtelefoner

Jabra Elite 85t har avanceret ANC

Kender man allerede Elite 75t, så falder man ikke bagover når man ser Jabra Elite 85t. Designet er mere eller mindre identisk, dog med enkelte forskelle. Det nye Elite 85t stikker nemlig en anelse mere ud af øret (under to millimeter), men indeholder til gengæld større højtalere og dedikeret dual ANC-chip.

Jabra Elite 85t  leverer en grad af støjreduktion der går skridtet videre i forhold til Jabra’s typiske ANC. Et dual chipset i ørepropperne leverer en stærk ANC-kapacitet sammen med en optimal lydbehandling. Den nye avancerede ANC kan desuden tilpasses i Jabras app i fem niveauer. Dertil har de nye øretelefoner også HearThrough, som vi allerede kender fra nuværende modeller.

12mm højtalerne gør det muligt for Jabra Elite 85t at producere fremragende lyd og en kraftfuld bas, samtidig med at komforten forbedres og trykket på øret lettes grundet det halvåbne design. Jabra har også tilrettet deres ear gels, så de nu har en oval form, der får ørepropperne til at sidde bedre fast i øret.

Med ANC slået til kan du lytte i op til 5,5 time med Elite 85t, hvilket forlænges til 25 timer med opladeretuiet med ANC slået til og 31 timer med ANC slået fra.

Læs også: Test af Sony WH-1000XM4

Bedre samtalekvalitet

Samtalekvaliteten skulle også have fået et gevaldigt løft i denne omgang. de nye Elite 85t earbuds udviklet, så de leverer en fantastisk samtalekvalitet for både brugeren og personen i den anden ende. Den høje kvalitet opnås takket være en teknologi, der benytter hele 6 mikrofoner – tre på hvert øre, to udvendige og en indvendig. Dertil kommer en forbedret beskyttelse mod vind, hvilket medfører fantastiske opkald, uanset hvor du befinder dig. Både de indvendige og udvendige mikrofoner bruges til at levere Jabra Advanced ANC, hvilket giver en forbedret støjdæmpning, der filtrerer mere støj fra.

Læs også: Guide: De bedste over-ear-hovedtelefoner med støjreduktion

Jabra Elite 85t: Pris og tilgængelighed

Jabra Elite 85t vil være tilgængeligt i forsalg hos Elgiganten i uge 41 og hos øvrige udvalgte forhandlere fra november 2020 til en pris på 1.999 kroner.

Læs også: Nyheder om hovedtelefoner, gadgets og højtalere

Specifikationer på Jabra Elite 85t

 • Kompakt design og ovale silikone EarGel får disse earbuds til at sidde bedre og mere behageligt fast
 • Dedikeret ANC chip som er mere effektiv til at fjerne støj fra omgivelserne
 • Opkaldsteknologi med 6 mikrofoner og vindbeskyttelse som giver samtaler af højeste kvalitet, uanset hvor du befinder dig
 • ANC der bruger 4 mikrofoner indvendigt og udvendigt på earbud’en
 • 12mm højtalere leverer stor lyd og kraftfuld bas
 • Semi-åbent design med naturlig hear through
 • ANC der nemt kan justeres i spændet fra fuld ANC til fuld HearThrough
 • IPX4-rated slidstyrke og 2 års garanti mod støv og vand
 • Op til 5,5 times batteritid på en enkelt opladning og op til 25 timer med opladeretuiet med ANC slået til. 7 timers batteritid på en enkelt opladning og 31 timer med ANC slået fra
 • Qi-certificeret for trådløs opladning og kompatibelt med alle Qi-certificerede opladere
 • Brugertilpasset equalizer i Sound+ App gør lyden af din musik endnu bedre
 • Kan betjenes via stemmeassistenterne Alexa, Siri og Google Assistant
 • Med ’MyControls’ kan knappernes funktioner indstilles og med Jabra MySound kan lyden individualiseres