Jabra lancerer nyt headset – Jabra Motion

Jabra har netop lanceret headsettet Jabra Motion, som giver maksimal mobilitet og en helt ny brugeroplevelse.

Jabra lancerer nyt headset – Jabra Motion

Verdens førende producent af trådløse lydløsninger, danske Jabra, har netop lanceret et headsettet Jabra Motion, som giver maksimal mobilitet og en helt ny brugeroplevelse. Det kan bruges uanset om du er på farten, på kontoret eller derhjemme og fungerer med alle mobile enheder og UC-platforme.

Jabra Motion er designet til den voksende gruppe af mobile medarbejdere.

 – ”Vores mål er at tilbyde den mobile medarbejder de fulde fordele ved deres mobilenheder og UC-løsninger. Det er vores erfaring, at en af de vigtigste faktorer for brugerne af disse kommunikationsplatforme- og enheder er et headset, der forener løftet om effektivitet og fleksibilitet med lyd,” udtaler Carsten Wulff, Managing Director Nordic i Jabra.

Jabra Motion headset
Jabra Motion (Foto: Jabra)

Ny teknologi giver mere fleksibilitet og bedre lydoplevelse

Designet på Jabra Motion giver brugeren mulighed for, at fokusere på arbejdet uden at skulle tænke over omgivelserne når du tager telefonen. Kombinationen af bevægelsessensorer og intelligente mikrofoner gør, at Jabra Motion tilpasses lydmiljøet automatisk og sikrer en klar lyd under samtaler, selv på farten eller når du er i et støjende kontormiljø.

Jabra Motion headsettet registrerer dine bevægelser øjeblikkeligt. Når du tager headsettet på besvares opkald simulant, når du begynder at gå justeres lydstyrken i højtaleren automatisk og når du lægger det fra dig slukker det af sig selv.

Designet på Jabra Motion er en cirkulær bag-øret model, som imiterer ørets semi-cirkulære form i en simpel og elegant løsning og headsettet er sammenfoldeligt.

Flere artikler om Headset

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 10/1/2013 publicerede redaktionen artiklen Jabra klar med musik-headsets – Læs videre her. Få også seneste nyt om temaet her..