JBL Boombox 3 og JBL Charge 5 får Wi-Fi

Højttalerproducenten JBL er klar med to nye trådløse højttalere fra Boombox og Charge-serien - og de har nu endelig fået Wi-Fi-tilslutning.

JBL Boombox 3 og JBL Charge 5 får Wi-Fi

JBL Boombox 3 Wi-Fi og JBL Charge 5 Wi-Fi giver den velkendte karakteristiske JBL-lyd via Bluetooth, men nu med nye Wi-Fi-funktioner og lydstreaming i høj kvalitet.

Højtalere fra de to serier har egentlig altid været gode, men vi har savnet WiFi-opkobling til smartere musikafspilning.

De nye højttalere giver en endnu bedre brugeroplevelse ved at tilbyde ekstra tilslutningsmuligheder og muligheden for at opleve nye lydformater som Dolby Atmos.

Se også: De bedste højtalere med WiFi og bluetooth

Bedre lydoplevelse med WiFi i højtalerne

Med Wi-Fi-tilslutning får du en bedre rækkevidde, så du kan tage højttalerne med rundt i huset, eller du kan tage dem med udendørs og skifte til Bluetooth-forbindelse for at opleve fuld fleksibilitet. Med Wi-Fi-tilslutning kan du også fortsætte med at bruge din telefon, mens du streamer musik til højttalerne.

Samtidig viser JBL sin støtte til miljøet ved at bruge genbrugsplast til højttalerkabinetterne og genbrugsstof til højttalergrillen. Emballagen er også FSC-certificeret papir og trykt med sojablæk.

JBL Boombox 3 Wi-Fi og JBL Charge 5 Wi-Fi er begge IP67-klassificeret og vand- og støvtætte. Deres egenskaber omfatter også AirPlay 2, Alexa MRM, Chromecast built-in og mulighed for opladning af enheder.

Se også: Bedste bærbare højtalere

Pris på JBL Boombox 3 Wi-Fi og Charge 5 Wi-Fi

JBL Boombox 3 Wi-Fi vil blive solgt for 4.499 kroner, mens JBL Charge 5 Wi-Fi vil blive solgt for 1.899 kroner.

Find priser på højtalere her.