JBL Boombox: Ny partyhøjttaler med hårdtslående bas

Den Samsung-ejede producent af lydudstyr HARMAN lancerer i dag den 5 kg tunge bærbare højttaler JBL Boombox, som leverer en solid lyd og batteritid.

JBL Boombox: Ny partyhøjttaler med hårdtslående bas

HARMAN, nu under Samsungs ledelse, er klar med den bære højttaler JBL Boombox i Danmark, som netop har vundet den prestigefyldte EISA-pris for den bedste bærbare højttaler i 2017.

Læs også: JBL Pulse 3 – partyhøjtaler får nye kræfter

Og JBL Boombox er da heller ikke en helt almindelig bærbar højttaler. Med en kampvægt på 5,25 kilo og en længde på næsten 50 cm er der godt gods i den – ja, faktisk er det JBL’s største bærbare højttaler. Der er derfor blevet plads til fire aktive højttalerenheder og to bas-radiatorer. De leverer ifølge JBL en exceptionel lyd og en hårdtslående bas.

Monsterstort batteri giver 24 timers afspilning

JBL Boombox er som bekendt bærbar. Den store størrelse har givet plads til et tilsvarende enormt batteri med en kapacitet på 20.000 mAh. Her får du altså helt op til 24 timers musikafspilning på én opladning. Højttaleren gemmer desuden på to USB-porte, så du kan lade to enheder (f.eks. en iPhone og en iPad) op samtidig, mens musikken spiller på fuld volumen.

Læs også: Harman Kardon Onyx Mini – Fin og dyr [TEST]

“Vi er glade for at kunne give forbrugerne endnu en måde at nyde en stærk lydoplevelse – nu i form af en massiv bærbar udgave. Som førende på dette felt er vi begejstrede for at kunne tilbyde vores kunder en højttaler, der giver en episk og langvarig lytteoplevelse, og som samtidig sætter standarden for batterilevetid for bærbare højttalere i branchen fremadrettet,” siger Andy Tsui, vicedirektør for JBL’s Smart Audio Business Unit.

JBL Boombox
Foto: JBL

Kan modstå alle tænkelige vejrforhold

Den bærbare højttaler er desuden vandtæt og sikret med et IPX7-certifikat, så du kan bringe den helt ned til poolkanten, med på stranden eller lade den stå udenfor selv under en tordenbyge.

Læs også: JBL Charge 3 – Det oplagte valg [TEST]

Som enhver anden bærbar højttaler forbinder du til dine op til to smartphones eller tablets med Bluetooth 4.2. Sammen med den hjemmestrikkede teknologi JBL Connect+ kan du tilslutte Boomboox til mere end 100 andre højttalere, som også understøtter JBL Connect+, og på den måde danne en enorm festscene, hvis den ene JBL Boombox altså ikke skulle være tilstrækkelig.

JBL Boombox
Foto: JBL

Pris og tilgængelighed

Som indholdet i den tunge sag måske lægger op til, er JBL Boombox ikke helt billig. Den får nemlig en dansk vejledende pris på 3.999 kroner, når den kan købes i løbet af efteråret på JBL’s hjemmeside. Her kan du købe den i farven sort, oplyser firmaet.