Kablede høretelefoner er det nye vinyl

Gen-Z genopliver høretelefoner med kabel som ”vintage” tilbehør - trådløse høretelefoner er yt og gammeldags høretelefoner med kabel er in.

Kablede høretelefoner er det nye vinyl

Gen-Z er kendte for at genoplive gamle trends og det seneste, de har sat liv i igen, er traditionelle høretelefoner med kabel.

Kablede høretelefoner er in igen

Høretelefoner med kabel er nu blevet vintage tilbehør. Det kan man udlede, når man går på sociale medier, hvor Gen. Z huserer. Takket være AirPods og andre trådløse høretelefoner er mange gået væk fra høretelefoner med kabel. Men Gen-Z har uofficielt sat gang i en genoplivning af de kabelbundne høretelefoner.

Superkendisser som Bella Hadid og Lily-Rose Depp er på det seneste blevet set med trådbundne høretelefoner, og Gen-Z er generelt hoppet med på bølgen.

Se også: Bedste headset med kabel

Er det nye vinylplader

I en viral TikTok video kommenterer The Digital Fairy den voksende trend ved at vise billeder af mange kendte Gen-Z stjerner med høretelefoner med kabel på ørerne. Derefter afslører hun, at det for mange lader til at handle om æstetikken i at lytte til musik.

The Digital Fairy sammenligner det også med den popularitet vinylplader har fået hos det yngre publikum, også det på grund af æstetikken i det.

Se også: Nyheder om tech trends