Konkurrence: Vind en DJI OM 5 gimbal

Vil du gerne deltage i konkurrencen om en DJI OM 5 gimbal stabilisator? Se her hvordan du let får chancen for at vinde DJI OM 5.

Konkurrence: Vind en DJI OM 5 gimbal

Er du helt vild med at optage video, så kan du ikke undvære en gimbal, som kan stabilisere og give et langt mere roligt billeder – selv når der er masser af action. Nu har du chancen for at vinde en DJI OM 5 gimbal – læs her hvordan du deltager.

Se også: Find billige priser på gadgets

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er let at deltage i vores konkurrencer, hvor der denne gang er en DJI OM 5 på højkant. Alt du skal gøre er at stille os et tech-relateret spørgsmål i den seneste Fokus-video på vores YouTube-kanal, Teknofil. Den seneste video finder du her.
Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af DJI OM 5 i næste Fokus-video om en uge, fredag den 10. december. Vi gør desuden opmærksom på, at alle præmier, som vi udlodder, er brugte og kommer uden garantibevis. Alle produkter er dog i ‘som ny’-stand og fungerer helt, som de skal. Præmierne kan ikke byttes til penge. Denne DJI OM 5 er dog stadig i ubrudt embalage.

Se også: Test af gadgets

Kort om DJI OM 5

DJI OM 5 er en kombineret selfie-stang og gimbal, som giver klare fotos, superjævn video, automatisk tracking og meget mere. DJI OM 5 har avanceret videostabilisering, som fungerer optimalt selv under dynamiske bevægelser og ved brug af større smartphones. Med Shotguides får man inspiration til, hvordan man kan optage kreativ video, i området hvor man befinder sig. Under transport kan OM 5 foldes sammen.

I æsken medfølger en DJI OM 5 gimbal, opbevaringspose, tripod, kabel og en magnetisk smartphoneholder. Her kan du se en videopræsentation af DJI OM 5:

https://www.youtube.com/watch?v=Gpg6aLPGvRM

Efterfølgende nyt

Vi måtte absolut følge op på denne historie. Steen Jørgensen gik et skridt videre. Allerede d. 30/11/2021 bragte vi nyt i sagen med artiklen; Apple størst i Kina – kinesiske brands går tilbageKlik her for at læse den påfølgende artikel.. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.