Konkurrence: Vind high-end Sennheiser hovedtelefoner med ANC

Nu kan du være med i lodtrækningen om et sæt high-end hovedtelefoner fra Sennheiser med aktiv støjreduktion. Se her hvordan du deltager i konkurrencen om Sennheiser Momentum Wireless.

Konkurrence: Vind high-end Sennheiser hovedtelefoner med ANC

Nu har du chancen for at vinde et af markedets bedste trådløse over-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion. Der er tale om et sæt Sennheiser Momentum Wireless, som byder på lydkvalitet i topklasse, en skøn komfort, lækkert design og en god støjreduktion. Hvis sådan et sæt kunne friste, så har du nu en chance for at vinde dem.

Vi har her på Mobilsiden.dk anmeldt den nyeste udgave af Sennheiser Momentum Wireless, som fik velfortjente 5,5 ud af 6 stjerner i test. Sættet der her er på højkant er første generation i en flot Ivory-farve.

Læs også: De bedste over-ear-hovedtelefoner med støjreduktion

Sådan deltager du i konkurrencen

Teknofil er Mobilsiden og Mobil.nus fælles Youtube-kanal, hvor vi sætter fokus på nye mobiltelefoner, teknologi og trends. Her bliver der testet telefoner og givet gode sparetips til mobilabonnementer, bredbånd og så har vi også gode præmier på højkant.

For at deltage i konkurrencen om de lækre hovedtelefoner fra Sennheiser, så skal du, under vores seneste Fokus-video på Youtube, stille og et spørgsmål. så deltager du automatisk i lodtrækningen om Sennheiser Momentum Wireless Over Ear. Vinderen trækkes efter sommerferien. Du finder link til Youtube-videoen her:

Find nyeste Fokus på Teknofil

Mens du nu er på vores Youtube-kanal, så overvej om du ikke skal abonnere på kanalen, så du ikke går glip af vores fremtidige indhold og konkurrencer. Dem kommer der selvfølgelig flere af.