Konkurrence: Vind JBL Flip 5 bluetooth-højtaler

Vil du gerne deltage i konkurrencen om en lækker bluetooth-højtaler fra JBL? Se her hvordan du får chancen for at vinde JBL Flip 5.

Konkurrence: Vind JBL Flip 5 bluetooth-højtaler

Man kan ikke klare sig uden i transportabel trådløs højtaler i dag. Står du og mangler netop sådan en, har du nu mulighed for at vinde en JBL Flip 3. Læs her hvordan du deltager i konkurrencen.

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er let at deltage i vores konkurrencer, hvor der denne gang er en JBL Flip 5. Alt du skal gøre er at stille os et tech-relateret spørgsmål i den seneste Fokus-video på vores YouTube-kanal, Teknofil. I den seneste video, som du finder her.

Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af JBL Flip 5 i næste Fokus-video om en uge, fredag den 19. november. Vi gør desuden opmærksom på, at alle præmier, som vi udlodder, er brugte og kommer uden garantibevis. Alle produkter er dog i ‘som ny’-stand og fungerer helt, som de skal. Præmierne kan ikke byttes til penge.

Se også: Test af gadgets

Kort om JBL Flip 5

JBL Flip 5 er en lille robust og vandtæt Bluetooth-højtaler med krystalklar lyd. JBL Flip 5 har et kompakt design (Den vejer 540 gram og måler 18,1 x 6,9 x 7,4 cm), hvilket gør det muligt at tage den med i rygsækken eller under armen. Den er IPX7-certificeret og tager derfor ikke skade af lidt vand.

Flip 5 har en batteritid på hele 12 timer, hvor en fuld opladning tager omkring 2,5 time. JBL Flip 5 har en vejledende pris på 999 kroner.

Se også: Find bedste priser på gadgets