Konkurrence: Vind Libratone Too Bluetooth-højtaler

Vil du gerne deltage i konkurrencen om den smarte lille Libratone Too trådløse Bluetooth-højtaler? Se her hvordan du deltager i lodtrækningen.

Konkurrence: Vind Libratone Too Bluetooth-højtaler

Vil du gerne have fingrene i den flotte, praktiske og velspillende lille trådløse Bluetooth-højtaler Libratone Too, så har du nu chancen for det. Vi sætter nemlig en Libratone Too på højkant – læs her hvordan du kan deltage i lodtrækningen.

Se også: Test af bluetooth-højtalere

Sådan deltager du i konkurrencen

Det er let at deltage i vores konkurrencer, hvor der denne gang er en Libratone Too bluetooth-højtaler på højkant. Alt du skal gøre er at stille os et teknologi-relateret spørgsmål i vores seneste Fokus-video på vores YouTube-kanal, Teknofil. Den seneste video finder du her.

Vinderen af konkurrencen bliver en tilfældig person, som har stillet et spørgsmål i den seneste videos kommentarfelt. Vi offentliggør vinderen af Libratone Too i næste Fokus-video fredag den 20. maj. Præmierne kan ikke byttes til penge.

OBS: Hvis vinderen af de præmier, vi stiller på højkant i Fokus, ikke har kontaktet redaktionen omkring præmien inden for fire uger, bliver lodtrækningen annulleret og præmien vil indgå i en ny lodtrækning på et senere tidspunkt.

Kort om Libratone Too

Libratone Too er en nydelig lille Bluetooth-højtaler, der er let at have med på turen. Den udmærker sig ved at spille klart og med en skøn klang, et flot design, god byggekvalitet og så er den også vandafvisende.

TOO er en lille bluetooth højttaler fra danske Libratone til en vejledende pris på 999 kroner. Den lover 360 graders lyd, IPX4 vandafvisende design, mindst 12 timers batteritid og stor lyd i et kompakt design. Den vejer ikke mere end 588 gram, er 21 cm lang og 6 cm høj. Libratone TOO er uden tvivl bygget til at være med på farten.

Læs også: Test af Libratone Too