Konkurrence: Vind Samsung Galaxy Buds 2

Nu kan du vinde det fremragende Galaxy Buds 2 headset fra Samsung til en værdi af 1.199 kroner. Se hvordan du deltager i konkurrencen.

Konkurrence: Vind Samsung Galaxy Buds 2

Nu kan du vinde et sæt in-ear hovedtelefoner med fantastisk lyd, aktiv støjreduktion og et lækkert design. Vi har nemlig sat et sæt Samsung Galaxy Buds 2 på højkant til en værdi af 1.199 kroner. Og det er meget let at deltage i konkurrencen.

Samsung Galaxy Buds 2 er et fremragende sæt in-ear hovedtelefoner med lyd i høj kvalitet og en effektiv aktiv støjreduktion. Pasformen er virkelig god, og med det medfølgende opladeetui er der til hele 29 timers batteritid.

Læs også: De 10 bedste in-ear hovedtelefoner

Sådan deltager du i konkurrencen

Vil du gerne vinde Samsung Galaxy Buds 2? Så er det heldigvis meget let at deltage i lodtrækningen. Du deltager ved at stille Steen og jeg et spørgsmål på vores seneste video på vores Youtube-kanal, Teknofil. Du finder et direkte link til videoen her. Stil os et spørgsmål i kommentarfeltet under videoen.

Vi trækker lod blandt alle de gode spørgsmål. Vinderen af Galaxy Buds 2 bliver fundet i næste uges Fokus video, der bliver udsendt på fredag. Hovedtelefonerne har været pakket ud, men er som nye. Der medfølger ikke garantibevis.

Se også: Find billige priser på gadgets

Sagen fortsætter

Der blev pustet nyt liv i tematikken. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. Allerede d. 4/10/2021 publicerede vi en opfølgning med sagen Samsung Galaxy S22 forventes at blive det største hit – Du kan læse den her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..