Marshall Emberton II: Bluetooth speaker med 30 timers spilletid

Den nye Marshall Emberton II byder på både længere batteritid, bedre lyd og en mere miljøvenlig produktion.

Marshall Emberton II: Bluetooth speaker med 30 timers spilletid

Til sommer kommer Marshall med en opdateret version af sin Emberton-mobilhøjttaler. Den nye model, der logisk nok hedder Emberton II, vil holde sig til det samme klassiske Marshall-design som tidligere, men får langt bedre batteritid, understøttelse af hurtigopladning og bedre lyd.

Højtaler med lang batteritid

Den samlede spilletid på en opladning hævdes at være op til 30 timer, hvilket er 50 procent mere end forgængeren, og med understøttelse af hurtig opladning tager det 20 minutter at oplade den, hvilket dækker op til fire timers spil; 3 timer giver en fuld opladning.

Højttaleren er også IP67-klassificeret, så den kan tåle at blive taget med. Målene er 68 x 160 x 76 millimeter, og vægten er 0,7 kg.

 

Sæt flere højtalere sammen

To 2-tommers full-range-elementer og to passive elementer betyder, at højttalerens effekt er 2 X 10 W med et maksimalt lydniveau på 87 dB i en afstand af en meter med et frekvensområde på 60 Hz – 20 kHz.

Andre nye funktioner i Emberton II omfatter app-styring og muligheden for at parre højttalere – ifølge Marshall selv kan du “parre så mange Emberton II’er, som du vil”.

Højtaleren vil desuden være fremstillet af 50 procent genbrugsplast og være 100 procent PVC-fri.

Se også: Guide til de bedste højtalere

Pris og lancering

Marshall Emberton II vil være tilgængelig fra den 2. juni med en vejledende udsalgspris på 1.295 kroner.

Find priser på højtaleren her.