Nu bliver OnePlus Watch bedre efter stor opdatering

Den første store opdatering rulles ud til OnePlus Watch, som tilføjer nye funktioner og retter en masse fejl. Always-On display er på vej.

Nu bliver OnePlus Watch bedre efter stor opdatering

Sammen med OnePlus 9-serien lancerede OnePlus også deres første smartwatch nogensinde. Et nydeligt designet ur, som så ganske lovende ud, men som i hænderne i klodens tech-anmeldere, ikke fik den bedste start på livet. Flere af de fejl og mangler uret har, bliver nu rettet og tilføjet i en stor opdatering. OnePlus Watch er på vej til at blive et bedre smartwatch.

Læs også: De første test af OnePlus Watch – imponerer ikke anmelderne

Flere af disse ting som opdateringen retter, har vi nævnt i vores test af OnePlus Watch, så det er utroligt dejligt at se producenten være oppe på dubberne. Først og fremmest rulles nu en opdatering ud med en bunke af fejlrettelser, og samtidig har OnePlus givet et overblik over, hvad der er på vej til Watch i den nærmeste fremtid. En af de mest efterspurgte er et Always-On display (altid tændt skærm), som altså skulle være på vej.

Se også: Find de bedste priser på smartwatches

Opdatering gør OnePlus Watch bedre

Mange anmeldere, inklusive os, oplevede problemer med GPS-tracking, skridttælling og mange andre småting. Den nye opdatering retter blandt andet GPS-ydeevnen og nøjagtigheden.

Pulsovervågnings- og notifikationer er forbedret, og skærmen bør fremover tænde mere stabilt nu, når man hæver armen. Derudover er der også flere kendte fejl, der nu bliver rettet samt den overordnede systemstabilitet skulle være forbedret.

Opdateringen skulle ud nu, men starter i USA og Canada.

OnePlus Watch
OnePlus Watch mod Apple Watch Series 6 på en GPS-målt cykeltur.

Ny funktioner kommer til OnePlus Watch

Der er også langt en plan for fremtidige funktioner til OnePlus Watch, som skulle levere en bedre oplevelse. Heriblandt en meget ønsket Always-on skærm. Her skulle også komme en funktion, hvor man kan fjernstyre kameraet på Android-telefoner, nye urskiver, software på flere sprog samt alle de lovede 110+ sportsgrene og træningstyper. Det tyder dog ikke på, at der er understøttelse af iOS (iPhone) på vej.

OnePlus har endnu ikke sagt hvornår disse forbedringer kommer, men det er positivt at der sker noget. Mon ikke OnePlus arbejder på højtryk for, at fixe al den dårlige omtale af uret?

Se også: Test af smartwatch og wearables