Nu kan du se Netflix på Googles Nest Hub-skærme

Googles to smart-skærme, Nest Hub og Nest Hub Max, lader dig nu streame Netflix, mens du kokkererer i køkkenet.

Nu kan du se Netflix på Googles Nest Hub-skærme

Nest Hub og Nest Hub Max – de to smart-displays fra Google – er nu blevet endnu smartere. De understøtter nu Netflix, så du kan se film og serier overalt i hjemmet, for eksempel i køkkenet.

Alt du skal gøre, er at åbne Google Home-appen på en Android-mobil eller iPhone og gå ind i indstillinger og forbinde Netflix-appen med din Nest Hub eller Nest Hub Max.

Google Nest-skærmene har i forvejen indbygget Chromecast-funktionalitet, men det har ikke været muligt at caste fra Netflix-appen til skærmene ligesom på et tv.

Men med den nye feature er det altså muligt at koble Netflix direkte til ens Google Home-økosystem, så du kan afspille film og serier direkte på skærmen ved at sige ”Hey Google, åbn Netflix”. Du kan fortsætte med at navigere i Netflix med stemmen, hvis du eksempel står ude i køkkenet og kokkererer, men ellers kan du også betjene Netflix på Nest Hub og Nest Hub Max med deres touchskærme.

På den store Nest Hub Max er der også kommet to nye gestures, som registreres via kameraet. Her kan du kigge på skærmen og holde din hånd op for at pause eller fortsætte afspilningen i Netflix.

Understøttelse af Netflix lyder måske ikke som en kæmpe nyhed, men inden for smart-skærme er Nest Hub-skærmene de første til overhovedet at kunne afspille Netflix. Det kan hverken Amazon Echo Show og Facebook Portal, men det er ikke utænkeligt, at det snart også er på vej til disse.

Ud over Netflix er Google Nest Hub-skærmene, ikke overraskende, også dybt integreret med Googles egne tjenester såsom YouTube, Fotos og Google Assistent. Nest Hub-skærmene kører en særlig Google Home-brugerflade, som gør den særligt egnet til at styre alle smart-produkterne i hjemmet enten fra skærmen eller med stemmen.

Google Nest Hub er officielt til salg i Danmark og koster i skrivende stund 599 kroner, mens den store Nest Hub Max endnu ikke officielt er til salg i Danmark.

Læs også: Stor opdatering til Nest Hub – Her er nyhederne