Nye billeder og specifikationer på Samsung Galaxy Watch 4

Nye billeder og specifikationer på Samsung Galaxy Watch 4 er dukket op. Læs hvad vi kan forvente af Samsungs kommende Wear OS 3.0 smartwatches.

Nye billeder og specifikationer på Samsung Galaxy Watch 4

Der er ikke længe til, at vi ved meget mere om Samsungs kommende smartwatches, som tager lidt af en drejning i forhold til tidligere. Denne gang har Samsung nemlig skiftet egen Tizen-software ud med Googles Wear OS. Oveni i det forventes et helt nyt design på Galaxy Watch 4.

I dag sparkes MWC 2021 officielt i gang, hvor en række producenter virtuelt fremviser nye produkter, heriblandt Samsung. Det bliver nemlig først gang, at vi efter afsløringen af Googles og Samsungs samarbejde ser frugterne fra dette samarbejde. Om vi i dag kommer til at se designet på selve uret ved vi ikke, men vi kommer i hvert fald til at se den nye Samsung/Google-software, som forventes at være Googles software med Samsungs eget skin ovenpå – ligesom vi kender det fra Android. Man kunne forvente at Samsung ville benytte One UI navngivingen, for at knytte denne software sammen med deres mobiltelefoner.

Se også: Her er de første billeder af Samsung Galaxy Watch 4

Nye pressebilleder af Samsung Galaxy Watch 4

Der er ny dukket spritnye pressebilleder op af Galaxy Watch 4, som ligner de lækkede billeder vi tidligere har set. Men hvad er interessant er, at Samsung forventes at droppe “Active” navnet for deres træningsmodel, hvorved der måske kun præsenteres en enkelt model, men med forskellige størrelser, farver og remme. Ligesom vi ser Apple gøre.

Galaxy Watch 4 kommer i to størrelser

Galaxy Watch 4 skulle angiveligt komme i to størrelser, 40 og 44 mm urkasse, begge godt beskyttet med MIL-STD 810G, 5 ATM og Gorilla Glass DX +.

Det ligner derudover også, at den roterende urkrans nu er væk, til fordel for et mere Active-lignende design. Uret udstyret med Google Wear OS 3.0, hvor Googles har lavet til forbedringer til ydelse, brugervenlighed, batteritid og gjort det lettere for udviklere at lave apps til platformen.

Vi følger selvfølgelig med i Samsungs præsentation og serverer jer alle nyheder derfra.

Se også: Sammenlign priser på smartwatches