Her er de første billeder af Samsung Galaxy Watch 4

De første billeder af Samsungs kommende smartwatch med Google Wear OS er dukket op. Se Samsung Galaxy Watch Active 4 her.

Her er de første billeder af Samsung Galaxy Watch 4

Vi er mange der spændt går og venter på, at Samsung deler mere information om deres kommende smartwatches, som kunne blive ganske revolutionerende for Android-smartwatches. Inden Samsung er klar til at vise de nye ure frem, så dukker der nu billeder op på nettet, som skulle være af Galaxy Watch Active 4. Og her ser man lidt af et designskifte.

Der er ikke mange dage til, at Samsung forventes at give os et indtryk af deres nye smartwatches, Galaxy Watch 4 og Active 4 – og ikke mindst den nyudviklede brugerflade, som denne gang er baseret på Googles Wear OS. Lidt af et skifte for Samsung, som tidligere har sat stort på deres Tizen-brugerflade. Skiftet til Wear OS giver Samsung hvad deres smartwatches mangler; apps og Googles mange populære tjenester. Vi kan nok godt blive enige om, at softwaren er utroligt vigtigt for et smartwatch, men det er samtidig vigtigt at uret ser godt ud. Og nu får vi altså det første indtryk af de nye ure.

Se også: Får dit smartwatch det nye Google Wear OS 3.0?

Første billeder af Galaxy Watch Active 4

De første billeder, der er sluppet fri på nettet, er af sportmodellen Active. I denne ser springer Samsung angiveligt fra Active 2 og direkte til Active 4, hvorved deres portefølje af smartwatches strømlines.

På det nye Watch Active 4 ser vi et ret stort designskifte fra Active 2. En mere kantet urkasse, en helt flad skærm, en ny rem samt hvad der ligner et større skærm – dette kan dog snyde.

Se også: Find priser på smartwatches

Samsung viser nye smartwatches frem

Meget snart kan Samsung selv vise deres nye smartwatches frem. Det kunne nemlig meget vel ske på MWC 2021, hvor Samsung på mandag afholder et event, som går under navnet “reimagining smartwatches”.

Læs også: Flere Android-smartwatches kan opgraderes til Wear OS 3.0

Fortsættelsen:

Der blev stadig hvisket i krogene. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. Allerede d. 2/6/2021 gik redaktionen videre med historien; Huawei Watch 3 er officielt med eSIM og HarmonyOSKlik her og læs historien.. Få også seneste nyt om sagen her..