OnePlus på vej med fitness-armbånd

På årets sidste dage i 2020 kom der rygter om, at der var fitness-armbånd på vej fra OnePlus. Nu løfter selskabet så lidt at sløret for det.

OnePlus på vej med fitness-armbånd

Der er meget, der tyder på, at OnePlus arbejder på at producere yderligere wearables ved siden af deres smartwatch.

I et Tweet fra OnePlus India-kontoen offentliggjorde de nemlig ikke kun et billede af armbåndet, men også en tilhørende tekst om at være “her for at hjælpe dig med at nå alle dine fitnessmål og gøre dit liv lettere.” Et link i Tweetet dirigerer også til en lanceringsside for armbåndet med titlen “The New Face of Fitness.”

Armbåndet ligner et typisk fitness-armbånd og minder en del om Xiaomis Mi Band med en snert af Samsung Galaxy Fit 2. Den har en skærm og skulle give ejeren indsigt i en daglig fitnessprofil. Det kommer sandsynligvis i et par forskellige farver, selvom selve båndet ikke ser ud til at kunne blive skiftet ud.

Læs også: Hvilken fitness tracker er bedst?

Kommer måske sammen med OnePlus 9

En afgørende ting kommer til at være om OnePlus kan matche priserne på de andre selskabers fitness-armbånd. Samsung og Xiaomi sælger deres for under 100 dollars – ja, faktisk sælges Mi Band 5 for under 40 dollars på Amazon, mens Samsungs seneste version kan fås for 60 dollars.

Det bliver også spændende at se, hvor mange der er klar på at skifte deres eksisterende fitness-armbånd ud med OnePlus’ tilsvarende, for selskabet er altså oppe mod aktører i markedet, der har mange års erfaring og fuldt integrerede fitness-apps, -produkter og -tjenester.

Hvornår OnePlus’ fitness band bliver lanceret er endnu uvist, men det ville være oplagt at lancere det sammen med OnePlus 9-serien. OnePlus 9-serien forventes lanceret til april.

Læs også: Her er de første billeder af OnePlus 9