OnePlus på vej med helt trådløse hovedtelefoner

Det er ikke nyt med trådløse hovedtelefoner fra OnePlus, men vi har endnu ikke set et sæt true wireless fra kineserne. Det skal der nu laves om på.

OnePlus på vej med helt trådløse hovedtelefoner

OnePlus, der ellers er bedst kendt for sine mobiltelefoner, er tidligere kommet med forskellige trådløse hovedtelefoner. Nu ser det ud til, at det næste par fra OnePlus bliver af den helt trådløse slags.

Andre af OnePlus’ høretelefoner som OnePlus Bullets Wireless Z har Bluetooth, men de har stadig et kabel, der går mellem de to earbuds. Ser man derimod på Apples AirPods, Samsungs Galaxy Buds og flere andre, er de helt trådløse, og det er altså den slags, der nu også kan være på vej fra OnePlus.

Læs også: Test: OnePlus Bullets Wireless – Det fornuftige valg

Oplysningerne kommer fra den kendte Twitter-leakster Max J, der har delt et billede, der efter sigende skal vise de kommende OnePlus-høretelefoner. Han fortæller også, at de skal annonceres i juli.

OnePlus trådløse hovedtelefoner
Billedet Twitter-brugeren delte med OnePlus’ kommende trådløse hovedtelefoner.

True Wireless på vej fra OnePlus

I et senere tweet kunne Max J fortælle, at der er tale om et billede af det reelle design og ikke bare en illustration. Ved et første kig minder de meget om AirPods, selvom selve reabudsene ser lidt mere afrundede ud sammenlignet med Apples.
Oppo er også lige komme med et par earbuds, der minder meget om AirPods – Enco Free. OnePlus deler ofte design og komponenter med Oppo, som vi blandt andet har set det med OnePlus 8 og Oppo Find X2-telefonerne. De to selskaber har nemlig samme produktionslinjer og ejer, og derfor er det ikke helt usandsynligt, at OnePlus’ helt trådløse hovedtelefonr kan komme til at minde om Enco Free.

Se også: Priser på OnePlus-telefoner

Max J plejer at have styr på sine OnePlus-rygter. Han ramte for eksempel rigtigt, da han påstod, at OnePlus 8 Pro skulle have trådløs opladning. Der var mange, der tvivlede på ham, idet OnePlus tidligere har været meget imod den funktion. Denne gang fortæller han, at oplysningerne om de nye earbuds kommer fra en nyere kilde, og i vanlig stil kan vi intet vide med sikkerhed, før produktet bliver præsenteret officielt.

Stemmer oplysningerne fra Max J, bliver de nye earbuds sendt på markedet et par måneder efter OnePlus 8. OnePlus 8 er allerede løbet ind i lidt modvind med grønne toner på skærmen om inkompatible covers. Pro-versionen har til gengæld fået evnen til at ”se gennem” visse former for plastik ved hjælp af det monokrome filter i kameraet. Både cool og creepy på én gang.

Læs også: Test af OnePlus 8