OnePlus Pad 2 klar i Danmark: Pris og specifikationer

OnePlus er nu klar med ny topmodel inden for tablets, OnePlus Pad 2. Se specifikationer, billeder og pris på OnePlus Pad 2.

OnePlus Pad 2 klar i Danmark: Pris og specifikationer

Er du på jagt efter en Android-tablet, ligner den nye OnePlus Pad 2 en af de bedste bud. Se billeder, specifikationer og pris på OnePlus Pad 2.

Se også: De absolut bedste Android-tablets

OnePlus Pad 2: En premium Android-tablet

OnePlus Pad 2 byder på nogle fornemme specifikationer, heriblandt høj ydeevne fra et Snapdragon 8 Gen 3-chipsæt.

OnePlus Pad 2 har en 12,1″ IPS LCD-skærm med en opløsning på 2.120 x 3.000 px og en hurtig opdateringsfrekvens på op til 144 Hz. Panelet har en maksimal lysstyrke på 900 nits og et billedformat på 7:5.

Pad 2 er udstyret med Qualcomms flagskib Snapdragon 8 Gen 3-chipsæt, 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. Du får også Bluetooth 5.4, NFC og Wi-Fi 7-modem.

Brugerfladen er OnePlus’ OxygenOS 14 baseret på Android 14, som kommer med flere af OnePlus egne funktioner. Heriblandt Content Sync, der synkroniserer fotos og videoer mellem din OnePlus-telefon og -tablet.

OnePlus har seks højttalere og understøttelse af stylus via OnePlus Stylo 2. OnePlus sælger også et Smart Keyboard som tilbehør.

Se også: De absolut bedste iPads

Pris på OnePlus Pad 2

OnePlus Pad 2 koster i Danmark 4.299 kr. og er tilgængelig fra i dag.

Tilbehør som OnePlus Smart Keyboard koster 1.159 kr., OnePlus Stylo 2 koster 769 kr. og OnePlus Folio Case 2 koster 459 kr.

Apple dominerer markedet med iPad

OnePlus Pad 2 ligner en lovende tablet, men det kan blive et svært marked for OnePlus. Apple er dominerende på markedet med deres iPads, der har en markedsandel på knap 56 procent, oplyser Statcounter.

På andenpladsen er det Samsung, der sidder på 25 procent af markedet. De sidste 19 procent er flere forskellige producenter, der hver især ganske få procent af markedet.

Der er altså ingen tvivl om, at det kan blive svært for OnePlus at få forbrugerne til at vælge en Pad 2 fremfor en iPad Air, som den må forventes at være en konkurrent til.

Dog har OnePlus Pad 2 den fordel, at den er mindst 1.000 kr. billigere end basisudgaven af iPad Air. Danmark er dog et af de lande, hvor OnePlus står allerstærkest.

Se også: Test af mobiltelefoner fra OnePlus