OnePlus Watch 2 kan komme i 2024

OnePlus Watch 2 kommer næste år, lyder rygte - forhåbentligt bliver bedre end det første, som man ikke rigtig kunne kalde for et smartwatch.

OnePlus Watch 2 kan komme i 2024

Der er gået to år, siden OnePlus første gang forsøgte sig med et smartwatch, OnePlus Watch. Er man lidt flink, kan man sige, at uret passede bedre i kategorien fitnesstracker end smartwatch.

Men det ser ud til, at OnePlus ikke har givet op og i stedet kan være på vej med et smartwatch i 2024.

Se også: Test af OnePlus Watch

Får samme klassiske urdesign som det første smartwatch

Max Jambor har skrevet på X om dette mulige kommende smartwatch fra OnePlus, som vi formoder vil få navnet Watch 2. Her skriver han blandt andet, at det kan komme til næste år, samt at der bliver tale om et rundt design – det holder altså samme klassiske urdesign som med selskabets første ur.

Vi har ikke tidligere hørt nogle detaljer om et lanceringstidspunkt, men vi har faktisk tidligere hørt rygter om, at der kunne være yderligere et smartwatch fra OnePlus på vej. For et par uger siden hørte vi rygter om, at OnePlus’ moderselskab var i gang med at udvikle et smartwatch med kodenavnet Star.

Her blev det også påstået, at en variant af Star-uret kunne være OWW231 til det kinesiske marked, mens OWWE231 var tiltænkt det globale marked – de to varianter menes at have OPPO som afsender.

Endelig skulle der også være en variant med betegnelsen OPWWE231, der også skulle ud globalt, men med OnePlus som mærke.

Se også: Bedste smartwatch til Android-telefoner

Funktioner på OnePlus Watch 2

Det runde ur siges at have en opløsning på skæren på 466 x 466 pixel, samt Snapdragon W5 Gen i-chippen fra Qualcomm med en BES 2700 co-processor til at tage sig af de opgaver, der ikke kræver så meget.

Uret kan desuden have funktioner som EKG, Always On-Display, support af knytnævekommandoer, eSIM, måling af ilt i blodet, søvntracking, stresstracking og tracking af træning.

Se også: De bedste fitness trackere

Problemer med OnePlus Watch

Selskabets første smartwatch blev aldrig mere end en lidt ekstra fancy fitnesstracker, men det lader til, at det nye forsøg mere er et reelt smartwatch, det som vi håbede på allerede med det første ur. Der var også en del børnesygdomme på det første ur, for eksempel oplevede vi selv, at man kunne cykle en tur på 10 kilometer, men uret registrerede turen som 5 kilometer.

Der var også udfordringer med softwaren, der ikke flød som ventet, det var ikke muligt at installere tredjeparts-apps og batteritiden mødte også meget kritik.

Faktisk var der så mange problemer med OnePlus Watch, at vi godt kunne forestille os, at OnePlus lancerer næste variant under et andet navn for at viske fortidens problemer væk og starte på en frisk.