OnePlus Watch får always-on skærm og flere funktioner

OnePlus Watch får nu always-on skærm. Man skal bare være opmærksom på, at batteritiden herved halveres. Opdateringen rulles ud til Watch nu.

OnePlus Watch får always-on skærm og flere funktioner

Det er ikke mere end et par uger siden, at OnePlus rullede den første opdatering ud til deres smartwatch, men nu er de altså klar med endnu en. Den nye opdatering til OnePlus Watch bringer med sig always-on skærm, nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser.

Da OnePlus Watch blev lanceret, blev uret slagtet hos techmedier verden rundt. I vores egen test af OnePlus Watch var vi heller ikke meget imponerede. Med OnePlus Watch på håndleddet fik man indtrykket af, at det var et produktet, som ikke var helt klar til en lancering. Det virker dog til at OnePlus gør hvad de kan for at rette op på det.

En af de mest efterspurgte funktioner på OnePlus Watch har været en altid-tændt skærm, også kaldet always-on display. Men det kommer ikke uden en stor ulempe.

Læs også: Her er dansk pris på OnePlus Watch

Nu kan OnePlus Watch (lidt) mere

Den nye B.48-opdatering til OnePlus Watch kommer med always-on skærm. Altså en funktion, hvor man altid kan se hvad klokken er, uden man behøver hæve armen. Men det er desværre ikke uden en ret stor ulempe. OnePlus oplyser nemlig, at med skærmen tændt hele tiden, så halveres batteritiden.

Heldigvis er en af de store fordele ved OnePlus Watch netop batteritiden. På trods af en halvering af denne, så burde uret stadig holde strøm i flere dage.

Den nye opdatering kommer også med muligheden for at styre aftrækkeren på telefonens kamera, tilføjer en marathon som træning og kommer med en række forbedringer, fejlrettelser og optimerer detaljer i brugerfladen.

Se også: De bedste smartwatches i 2021

Videre nyt om Oneplus

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. 28/4/2021 kørte vi en artikel der drejer sig om Stærkt regnskab: OnePlus stormer frem i NordenKlik her for fortsættelsen.. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..