OnePuls Nord Watch lanceret med 30 dages batteritid

OnePuls Nord Watch officielt præsenteret med OLED-skærm på 1,78 tommer og 30 dages batteritid samt pulsmåler, SpO2-monitor og søvntracking.

OnePuls Nord Watch lanceret med 30 dages batteritid

OnePlus gjorde debut på markedet for smartwatches i marts 2021, og nu får selskabets billigere serie af produkter, Nord, også sit eget smartwatch i sortimentet, nemlig OnePlus Nord Watch.

OnePlus Nord Watch har en stor og lys skærm, sporttracking og op til 30 dages batteritid.

Smartwatch uden GPS

Der er tale om en firkantet AMOLED-skærm på 1,78 tommer og med en opløsning på 368 x 448 Pixel, samt refresh rate på 60Hz.

Det har ingen egen GPS, så skal man bruge den slags, må man gå via smartphones ved hjælp af Bluetooth 5.2.

OnePlus udviklede uret som en unisex-enhed, og det kan hjælpe kvinder med at have overblik over menstruationscyklussen. Det har pulsmåler, SpO2-monitor og supporter søvntracking.

oneplus nord watch pris danmark

Se også: Tilbud på de bedste smartwatch

105 forskellige motionsaktiviteter

Takket være bevægelsessensoren kan det automatisk aflæse motionsaktiviteter og det hele 105 forskellige af slagsen.

Uret er også IP68-klassificeret, så man helt kan holde skidt og vand ude af uret.

Det er lidt spøjst, at uret ikke understøtter GPS, nu hvor der trods alt er ret stort fokus på motion i uret. Mange ønsker at have overblik over løbeturen med GPS-navigation, så det bliver interessant at se, hvordan folk tager i mod uret.

Se også: Bedste smartwatch til træning

30 dages batteritid

Uret er konstrueret af zink og plast, mens remmen er i silikone. Batteriet har en kapacitet på 230 mAh og kan holde en hel måned i low-power mode.

Bruger man uret mere aktivt, er batteritiden ifølge OnePlus 10 dage.

Se også: Bedste headset til træning

Pris og tilgængelighed

OnePlus Nord Watch kan allerede købes til introduktionspris for omkring 60 dollars i farven Midnight Black. Normalprisen ligger på 85 dollars, men det er uvist, hvornår den pris træder i kraft.

Der skal også komme en version i farven Deep Blue, men datoen er endnu ikke specificeret. Indtil videre er der ingen oplysninger om, hvorvidt uret kommer til Danmark og hvad prisen eventuelt bliver.

OnePlus’ Nord-serie er dog tilgængelig i Danmark, hvor salget af Nord-telefoner og headset går godt. Vi forventer derfor, at Nord Watch også kommer til Danmark. Vi arbejder på at få en kommentar fra OnePlus.