Bedste in-ear hovedtelefoner til træning

Hvilke in-ear hovedtelefoner er bedst løbeturen eller andre sportsgrene? Vi anbefaler nogle af de bedste true wireless hovedtelefoner til træning.

De fleste af os nyder at have musik i ørerne, når der skal trænes. Der er dog stor forskel på hvor gode in-ear hovedtelefoner er til træning – her er vores anbefaling til nogle af de bedste.

De bedste headset til træning er kun en lille del af denne omgang af Fokus. Er du i tvivl om hvad Fokus er? Teknofil hedder vores kanal på Youtube, hvor vi hver uge bringer en Fokus-video. Her samler op på den forgangne uges teknologi-nyheder, kommer med gode tips, snakker om nyeste gadgets, smart home, elbiler, fremtidens teknologi og meget mere. Hele videoen kan du se herover.

Se også: Test af hovedtelefoner

De bedste in-ear til træning

Når man køber hovedtelefoner handler det ofte mest om komfort, lyd og pris. Det gør det også, når det handler om hovedtelefoner til træning, men her er samtidig andre vigtige kvaliteter, som de skal have.

Først og fremmest er det vigtigt, at de sidder godt fast i øret. Sidder hovedtelefonerne ikke ordentligt, vil de på fx løbeturen glide ud af øret, hvilket vil være til stor irritation. Derudover skal de være solide og modstandsdygtige overfor sved, vand og støv, hvilket vil sikre dig at de holder meget længere. Til sidst skal de selvfølgelig byde på en god lyd og være lette at bruge. Herunder er nogle af de bedste in-ear på markedet til træning.

Jabra Elite Active 75t

Jabra Elite Active er et fremragende sæt in-ear hovedtelefoner til både hverdagsbrug og træning. De opfylder alle de nødvendige kriterier, for at være blandt de bedste til træning. Jabra Elite Active 75t har en IP57-klassificering. Jabra Elite Active 75t har lige nu en pris på cirka 600 kroner.

OnePlus Buds Pro

OnePlus Buds Pro er topmodellen fra OnePlus og et af de bedste på markedet – specielt når man også kigger på prisen. Her får man lang batteritid, IP55-klassificering og en fantastisk pasform. Det allerbedste ved OnePlus Buds Pro er dog lyden, der til prisen er fænomenal. OnePlus Buds Pro har lige nu en pris på cirka 900 kroner.

Bose Sport Earbuds

Træner du hårdt er Bose Sport Earbuds det bedste bud. Sport Earbuds sidder utroligt godt fast i ørerne, har IPX4-klassificering og lyder samtidig virkelig godt. Bose Sport Earbuds har lige nu en pris på cirka 1.200 kroner.

Du kan læse meget mere i vores store guide til de bedste headsets til træning her, hvor du også kan finde de billigste priser og se billeder af dem.

Tests af elbiler, IoT-standarden Matter og mere

I denne omgang af Fokus snakker vi om meget mere end headsets til træning. Vi er omkring vores testmetode til elbiler, som bliver noget helt nyt på mobilsiden.dk. Se frem til vores første test af en elbil, der bliver Polestar 2. Vi er også omkring den nye IoT-standard Matter, billige mobilabonnementer og selvkørende landbrugsmaskiner.

Vi sparker også gang i en ny konkurrence, hvor man kan vinde OnePlus Buds Z2 – læs mere her.

Læs også: Nyheder om smart home

Temaets videre forløb

Emnet taget i betragtning, gik det hurtigt med fortsættelsen. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 4/1/2022 kørte vi en opfølgning med historien Resultat af afstemning: Her er Årets Mobil 2021 – Artiklen finder du her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.