Opdatering smadrer batteritiden i Apple Watch

Mange brugere på sociale medier melder om overophedning og dræning af batteriet i løbet af få timer Apple Watch-ure, der har watchOS 10.1 installeret.

Opdatering smadrer batteritiden i Apple Watch

Mange brugere på sociale medier melder lige nu om store problemer med deres Apple Watch, efter det er blevet opdateret til watchOS 10.1.

På de sociale medier X og Reddit samt Apples supportforum melder brugere om overophedning af Apple Watch, og at batteriet drænes på ekstremt kort tid. Flere oplever, at Apple Watch kun kan holde strøm i to til tre timer.

Læs også: Seneste nyt om wearables og gadgets

Seriøse problemer med batteritiden i Apple Watch

Det tyder på, at det drejer sig om et stort antal brugere, som oplever problemer med den nye opdatering til Apple Watch. Problemet begrænser sig ikke kun til den nyeste serie af Apple Watch-ure, men også ældre generationer.

En hurtig søgning på det sociale medie X viser også, at antallet af brugere, der er ramt, er stort. Flere brugere melder også, at de allerede oplevede problemet, da watchOS 10.1 var tilgængelig i en betaudgave, og at Apple altså ikke har formået at rette op på problemet.

Apple Watch overopheder

Det er dog ikke kun batteritiden, der er blevet problematisk med watchOS 10.1. Meldingerne går også på, at Apple Watch overopheder og gør det umuligt at oplade uret.

Brugerne får ganske enkelt en fejlmeddelelelse om, at opladning ikke er muligt på grund temperaturen på uret.

Apple er tavse

Indtil videre har Apple ikke været ude at kommentere på meldingerne om den korte batteritid og overophedningen. Der står heller ikke noget i opdateringsnyhederne til watchOS 10.1 fra Apple om, at der skulle være lavet ændringer i relation til batteriet.

watchOS 10.2 blev udsendt i en betaversion i torsdags, men der er endnu ikke meldinger om, at problemerne er fikset med den nyeste betaudgave af watchOS.

Den nye iPhone 15 Pro-serie oplevede lignende problemer, lige da serien udkom. Dette fik Apple dog relativt hurtigt rettet op på med en softwareopdatering.

Læs også: Double Tap på Apple Watch – dette kan du gøre