Pixel Watch rygte: Kan holde batteri til en dags brug

Google Pixel Watch bliver ikke det smartwatch, der sætter nye standarder for batteritid - kun en dags brug række et fuldt opladet batteri til.

Pixel Watch rygte: Kan holde batteri til en dags brug

Mange venter spændt på Google Pixel Watch og forventningen er, at det skal lokke flere brugere til WearOS. Det nyeste rygte om uret kommer fra 9to5Google, der citerer kilder med indsyn i detaljerne om uret, blandt andet den forventede batteritid.

Ifølge den kilde kan Google Pixel Watch holde op til en dag på et fuldladet batteri. Det er ikke et tal, der kommer officielt fra Google, for de har endnu ikke offentliggjort den slags specifikationer om uret. Det officielle tal kan altså se anderledes ud, når uret rent faktisk kommer på markedet.

Batteri på 300 mAh

Google Pixel Watch siges at have et batteri på 300 mAh, og det gælder formentlig grundmodellen i en LTE-variant, men det er ikke noget, vi ved med sikkerhed.

Vi har også for nylig hørt, at Pixel Watch kan have en ældre version af Exynos 9110-chippen fra 2018 baseret på 10nm processen, det er den samme chip, der sidder i Samsung Galaxy Watch Active2.

Se også: Priser på smartwatch

WearOS smartwatch har kort batteritid

Batteritid på op til en dag er ret almindeligt for moderne WearOS-enheder. Gen 6 Possil urene som for eksempel Skagen Falster Gen 6 forventes at holde omkring en dags tid. Der er WearOS-enheder, der holder op til tre dage som for eksempel TicWatch Pro 3 Ultra, men det har et betydeligt større batteri og mere robust udseende.

Batteritid på kun en dag er alligevel langt fra imponerende og vil nok skuffe mange. Som sagt kan det være det ændrer sig ved lanceringen. Når det er sagt, så oplyser Apple, at deres Apple Watch også kun har batteri til en dags brug.

Google Pixel Watch forventes at komme på markedet en gang til efteråret sammen med Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

Se også: De bedste smartwatch til træning