Ray bliver den næste soundbar fra Sonos

Sonos er angiveligt på vej med en ny soundbar, der vil gå under navnet Ray. Sonos Ray skal være en billigere soundbar med færre funktioner.

Ray bliver den næste soundbar fra Sonos

Vil du virkelig gerne have en Sonos soundbar, men har ikke pengene til en Arc eller Beam, skulle denne være det oplagte valg. Sonos Ray bliver en budget-soundbar, der går på kompromis med funktionerne, men derimod har en billigere prismærke.

Se også: Test af højtalere og smart home

Sonos Ray kommer snart

Sonos forventes meget snart at løfte sløret for Ray, men en online webbutik er kommet dem i forkøbet. Hos forhandleren Ktronix kan man nemlig allerede nu se og læse om Ray:

Ray forventes at koste omkring 249 dollars (1.750 kroner) og komme i handlen om få uger, og vil være den billigste soundbar fra Sonos endnu og fungere som en indgangsløsning under den dyrere Beam og flagskibet Arc.

Ingen assistent og Dolby Atmos

For at opnå den lavere pris har Sonos udeladt funktioner som indbyggede mikrofoner, Dolby Atmos og HDMI-tilslutning. Ejere af de dyrere Sonos Arc eller Beam vil kunne bruge to Ray’s som surroundhøjttalere bagtil. Soundbaren er designet til at blive monteret lodret til dette formål, og i den lodrette position vil dens skrå sidedrivere lede Atmos-lyden mere effektivt mod loftet.

Når Ray’en bruges alene, understøtter den Dolby Digital-lyd og kan udvides til et 5.1-setup. Den kan tilsluttes til tv’et via et optisk kabel. Soundbaren mangler integrerede mikrofoner til stemmestyring, men Sonos’ platform er dog kompatibel med smart home-platforme som Google Home.

Mere budgetvenligt Sonos-udstyr på vej

Sonos’ administrerende direktør Patrick Spence har tidligere sagt, at selskabet forventer at lancere mindst to nye produkter hvert år. 2022 skulle byde på en mindre, mere overkommelig subwoofer og Sonos’ længe rygtede trådløse hovedtelefoner.

Læs også: Google krænkede Sonos-patent – må forringe højtalere