Samsung Galaxy Fit 2 fitnesstracker – op til 15 dages batteritid

Samsung er klar med en ny udgave af deres populære billige fitnesstracker, Galaxy Fit. Samsung Galaxy Fit 2 tilbyder pulsmåling, automatisk registrering af træning, 15 dages batteritid og helt op til 21 dage.

Samsung Galaxy Fit 2 fitnesstracker – op til 15 dages batteritid

Samsung er nu klar med en ny udgave af deres billigste fitnesstracker, Galaxy Fit 2. Her er nyhederne blandt andet en meget længere batteritid, automatisk registrering af fem forskellige typer træning og en vægt på kun 21 gram.

Det er ikke alle der gider rende rundt med stoe dyre smartwatches, men på den anden side gerne vil kunne følge med i kalorieforbruget og måle træningspas. Til dette er fitnesstrackeren ganske oplagt. Samsung Galaxy Fit 2 er nyeste model fra den sydkoreanske elektronikgigant og her er der masser af funktioner til billige penge.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Fit – En god fitness tracker

Samsung Galaxy Fit 2 måler automatisk løbeturen

Der er masser af funktioner gemt i denne lille fitnesstracker på 21 gram. Samsung Galaxy Fit 2 kommer med en 1,1 tommer AMOLED-skærm, hvor man kan skifte mellem 70 forskellige urskiver. Den kan måle kalorieforbrug, puls, distance og også din søvnkvalitet. Er du taget afsted på løbeturen, eller en anden sportstype, så kan Galaxy Fit 2 selv registrere træningsformen og starte målingen. Op til fem forskellige typer af trænings kan automatisk registreres.

Samsung Galaxy Fit 2 er lavet af plastik og kommer med en IP68-certicering, så det er godt beskyttet mod vand og støv. Den virker med Android-telefoner med version 5 og nyere samt iPhones med iOS 10 eller nyere.

Læs også: Fokus: Hvilken fitness tracker er bedst?

Samsung Galaxy Fit 2: pris og tilgængelighed

Der er endnu ikke oplyst pris eller salgsstart for Samsung Galaxy Fit 2. Vi forventer dog, at den nye fitnesstracker vil tage over for nuværende Galaxy Fit og vil få samme pris på 799 kroner. Artiklen opdateres når vi ved nærmere.