Samsung lækker billede af kommende smartwatch

Samsung er ved en fejl kommet til at lække et billede af det kommende Galaxy Watch på sin egen hjemmeside.

Samsung lækker billede af kommende smartwatch

Samsung er efterhånden ved at være klar til at annoncerer næste generation af deres smartwatches. Flere certificeringer bekræfter allereder, at uret ikke kommer til at hedde Samsung Gear S4 men derimod Samsung Galaxy Watch. I går kom vi så tæt på en officiel annoncering som muligt, da Samsung selv lækkede både billede og modelnummer af uret. Det skete på Samsungs egen hjemmeside, hvor Samsung Galaxy Watch kunne ses på et sammenligningsskema med Samsung Gear S2. Det kommende smartwatch blev selvfølgelig fjernet i en fart, men det kvikke internet glemmer som bekendt ikke, og flere brugere formåede at tage screenshots af fejlen. Uret ses i rødguld med det tilhørende modelnummer SM-R810NZDAXAR.

Samsung Galaxy Watch
Her ses Samsung Galaxy Watch sammen med Samsung Gear S2. Foto: cnet

Læs også: Dropper Samsung Galaxy Note-serien fra næste år?

Samsung Galaxy Watch kommer i varianter med både Bluetooth og LTE+Bluetooth som begge vil understøtte WiFi 2.4G b/g/n. Det forventes at have Samsungs Exynos 7 Dual 7270 chipset, hvilket dog ikke er endeligt bekræftet. Et andet interessant rygte er, at Galaxy Watch vil være i stand til at måle blodtryk. Det passer godt sammen med rygtet om, at Samsung vil satse på en mere sporty strategi, hvor flere sports- og helbredsapps kommer til at spille en nøglerolle.

Indtil nu har der været uenighed om hvorvidt Samsung ville annoncere uret sammen med Galaxy Note9, eller vente indtil IFA løber af stablen, i starten af september. Men med lækagen fra deres egen hjemmeside peger det mest i retningen af en lancering i New York den 9. august.