ScanWatch Horizon: smartwatch, som ligner et dykkerur

Withings har netop løftet sløret for et nyt hybrid smartwatch. ScanWatch Horizon har design som et dykkerur, men er egentlig et hybrid smartwatch.

ScanWatch Horizon: smartwatch, som ligner et dykkerur

Withings har netop løftet sløret for et nyt hybrid smartwatch, der kombinerer det klassiske dykkerur-design med smarte og avancerede funktioner fra et smartwatch. Her kan du læse alt om det nye Withings ScanWatch Horizon med funktioner og pris.

Det er tydeligt at se, at ikke alle producenter af smartwatches har haft designet som førsteprioritet. Vil man gerne kombinere et flot designet ur med smartwatch-funktionalitet, så er et hybrid smartwatch ofte et godt valg. Og er du vild med det klassiske dykkerur, så er ScanWatch Horizon nok dit eneste valg, hvis du også vil have et smartwatch. ScanWatch Horizon er det første hybrid smartwatch, der designmæssigt har hentet sin inspiration fra luksusdykkerure og leverer state-of-the-art sundhedsteknologi, der kan overvåge puls, EKG, vejrtrækning, iltniveau i blodet, søvn og fysisk aktivitet.

Se også: Test af smartwatches

Lækkert smartwatch-design

Der er kælet for designet i Horizon, hvor safirglasset med anti-refleksbelægning beskytter urskiven og et titanium finish understreger luksuspræget. ScanWatch Horizon leveres med urrem i rustfrit stål i det klassiske dykkerur-look samt et mere elastisk gummibelagt armbånd til sportsbrug.

ScanWatch Horizon kan det prale af en 30-dages batterilevetid og en 10 ATM-vandmodstand, hvilket gør det til det perfekte tilbehør til svømning, snorkling og vandsport, som kan overvåges ved hjælp af dens sportstekniske funktioner og den tilsluttede Health Mate-app. Data kan automatisk synkroniseres med Apple Health, Google Fit, Strava og flere.

Som fitness tracker kan ScanWatch Horizon automatisk genkende og spore mere end 30 aktiviteter, herunder gåture, løb, svømning og cykling.

 

Ligesom de originale og Rose Gold ScanWatch-modeller blev ScanWatch Horizon udviklet sammen med speciallæger og valideret i tre kliniske tests. Uret tilbyder omfattende og avancerede sundheds- og fitnessfunktioner.

Pris på Withings ScanWatch Horizon

Hybrid smartwatch dykkeruret Withings ScanWatch Horizon koster 499 euro, inklusiv moms. En dansk pris på Withings ScanWatch Horizon ligger på cirka 3.700 kroner. Uret er tilgængeligt nu.

Se også: Find bedste priser på smartwatches

Sidste nye om temaet

Tematikken er fortsat aktuel. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. 28/9/2021 fulgte redaktionen op med en ny vinkel på temaet Youtube Music-app klar til alle Wear OS smartwatches – Den finder du her. Se også de seneste nyheder om temaet her.