Sony er stadig bedst til trådløse hovedtelefoner – her er WF-SP800N

Sony har lanceret et nyt sæt trådløse in-ear hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og klar til en tur i træningscentret. Her er design, pris og funktioner på Sony WF-SP800N.

Sony er stadig bedst til trådløse hovedtelefoner – her er WF-SP800N

Sony har netop annonceret et nyt par trådløse earbuds – WF-SP800N. Med dem får man aktiv støjreducering og adaptiv lyd for omkring 1400 kroner. Der skal naturligvis mere til, før de kan sætte sig på tronen over trådløse høretelefoner, men de klarer også det galant.

Ni timers afspilning kan WF-SP800N klare, og det er vel at mærke med aktiv støjreduktion slået til. Uden den får man hele 13 timers batteritid. Det gør dem til ukronede konger, når det kommer til batteritid.

Læs også: De bedste over-ear-hovedtelefoner med støjreduktion

Det er ikke til at komme udenom, at Sony generelt er superdygtige til det med høretelefoner i alle afskygninger. Det beviser de gang på gang, og også i dette tilfælde. WF-SP800N skal tage over efter de populære og relativt billige WF-SP700N. 800N har alt det, den gamle model havde og mere dertil. Funktionen Adaptive Sound gør, at earbudsene tilpasser lyden efter dine omgivelser. Er man et sted med meget støj, skruer de op for volumen, så du stadig kan høre, hvad der foregår og så videre.

Sony har også forbedret støjreduceringen i WF-SP800N, så den automatisk ændrer indstillinger baseret på, hvor du er. Funktionen findes allerede i Sony Headphones-app, men den er ikke så god der som i høretelefonerne. Du kan indstille lyden og lægge den til særlige placeringer, så der er én lydindstilling, der passer på kontoret, én derhjemme og så videre, og så skifter høretelefonerne automatisk mellem dem. Den funktion kommer også til at fungere med Sonys andre høretelefoner, hvis de har Adaptive Sound Control. Det gælder for eksempel WF-1000XM3.

Læs også: Test: Sony WH-1000XM3 – Det findes bare ikke bedre

Naturligvis bliver lydkvaliteten i WF-SP800N god, for Sony kan som nævnt det med lyd, og de er jo også et pladeselskab. Derfor er de selvfølgelig interesserede i, at musikken skal lyde perfekt i deres egne høretelefoner. Denne nye model har da også EXTRA BASS.

Sony WF-SP800N: Pris og tilgængelighed

WF-SP800N kan allerede nu forudbestilles i butikkerne, og bliver derefter sendt ud fra 31. maj. De koster knap 1400 kroner, og du får virkelig noget for pengene. Især hvis man sammenligner med en konkurrent som AirPods 2, der koster omkring 1.300 kroner. Du kan vælge, om du vil have dem i sorte eller blå.

Læs også: Test af Huawei Freebuds 3 – God lyd til en god pris