Sony SmartWatch 3 og SmartBand Talk er officielt lanceret

Sony har præsenteret to nye smartwear enheder. Et smartwatch og et smartband til de aktive

Sony SmartWatch 3 og SmartBand Talk er officielt lanceret

Sony SmartWatch 3

Sony har netop præsenteret den nyeste generation af deres smartwear.

Den store model, SmartWatch 3, er en opgradering i forhold til forårets model, SmartWatch 2. I SmartWatch 3 får du 1.6” 320×320 TFT LCD skærm, som skulle være god i direkte sollys. Selve kamerahuset er lavet i rustfrit stål for en premium følelse og udseende. 

Det er som så mange andre Sony produkter selvfølgelig vandtæt, med IP683 standarden som mål. SmartWatch 3 lader via et standard microUSB stik. Både SmartWatch 3 og SmartBand Talk kommer med Bluetooth og NFC, så de nemt kan forbindes med dni Android 4.3+ smartphone.

Enheden har 4GB lokal hukommelse, så du kan lagre playlists, eller bare forbinde med et Bluetooth headset. Hvis du overfører musik inden du skal ud og løbe, kan du efterlade din telefon derhjemme og stadig have offline musik med på turen.

Som med så mange andre smartwatches, så kan Sonys version også tracke din tur med GPS og se informationer i Lifelog. Sony Smartwatch 3 kommer med Android Wear, en platform som netop er lanceret, og som vi venter os meget af.

Det kommer i klassisk sort og lime-grøn. Der er dog også pink og hvide remme, som dog kommer en gang efter launch.

Priser og tilgængelighed kommer senere.

Sony SmartBand Talk

Sonys tynde smartwear er lavet med fokus på, at du kan bruge det til at tale i. SmartBand Talk understøtter således HD Voice så du får den bedste mulige lyd.

SmartBand Talk er buet og har en “always-on” 1.4 tommer e-paper skærm, så skærmen kan aflæses i sollys. Som med storebroren kan du bruge SmartBand talk til Lifelog aktiviteter, se notifikationer og se klokken.

I SmartBand Talk er der et moderne accelerometer og altimeter sensor, så SmartBank Talk giver dig informationer om dine daglige aktiviteter, uanset om det er gang, løb eller klatring. SmartBand Talk er også vandtæt med IP68 rating og kommer til at starte med i sort og hvid, men senere på året kommer der flere farver.

Sony nævner ikke noget om Android Wear i forbindelse med SmartBand Talk, så hvilket styresystem, der bruges er endnu ukendt.

Priser og tilgængelighed kommer senere.

Mere om fortællingen

Siden redaktionen kørte dette opslag er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 31/8/2014 blev bolden spillet videre med en artikel omkring temaet Overblik: Store Apple nyheder, en stribe smartwatches på vej og test af Microsoft Surface Pro 3 – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.