SoundLink Flex fra Bose hårdfør og vandtæt

Bose Soundlink Flex er en vandtæt buetooth højtaler, der tilmed kan flyde. Den har også "bas der kan mærkes i brystet" - se pris.

SoundLink Flex fra Bose hårdfør og vandtæt

Når man rigtigt skal nyde sommeren, er der intet som at slappe af ved vandet med noget koldt at drikke inden for rækkevidde. Har man skøn musik kørende samtidig, bliver det ikke bedre. Derfor kan det være rart at have en højtaler, man kan have med til poolen eller stranden, og her kan en ny højtaler fra Bose være det helt rigtige valg – nemlig SoundLink Flex.

Bose SoundLink Flex

Den nye højtaler ligger i kategorien for mere hårdføre, transportable af slagsen. Den har en silikonebagside og pudderdækket stål gitter, som, Bose hævder, beskytter højtaleren mod stød og fald. Den en IP7-klassificeret, hvilket gør den vandtæt.

Den skal tilmed kunne flyde, hvis man taber den i vandet. IP67-klassificeringen betyder dog ikke, at man skal have den med ned i poolen og flyde rundt ved siden af, men at den kan klare et dyp eller to, hvis uheldet skulle være ude. Det er en god idé at få den op ad vandet igen med det samme.

Bose nævner også, at højtaleren er designet til at modstå UV-lys, så den begynder ikke at flage, hvis man har den stående udenfor.

bose soundlink flex pris

Se også: Test af højtalere

Baslyd man kan mærke i brystet

Endelig har SoundLink Flex en specialdesignet transducer, der skal give ”baslyd man kan mærke i brystet” sammen med forbedret klarhed i lyden.

Boses digitale signalprocessor minimerer desuden forvrængning. Højtalerne kan koble via Bluetooth og kan parres med op til otte enheder. Batteriet kan holde i omkring 12 timer.

Se også: Priser på højtalere

Pris og tilgængelighed

SoundLink Flex koster 149 dollars eller cirka 1.000 kroner – oven i kommer så dansk moms. Man kan bestille den via Boses webside.

Se også: Nyheder om højtalere

Opfølgning på sagen

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 5/3/2021 var der nyt om emnet i en artikel der omhandler Afstemning: Hvordan lytter du til musik i hjemmet? – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..