Tim Cook i overraskende gæsteoptræden ved Porsche-event

Porsche har netop præsenteret sit nye kraftværk, den fuldelektriske Taycan Turbo GT. Noget overraskende dukkede Apple-direktør Tim Cook op ved eventet for at tale om Apple Vision Pro.

Tim Cook i overraskende gæsteoptræden ved Porsche-event

Ved Porsches lanceringsevent forleden, hvor Taycan Turbo GT blev afsløret, fik vi også en række Apple-produkter at se – blandt andet en iPhone, et Apple Watch Ultra og et Vision Pro. Når det handlede om Vision Pro, viste Porsche den app, som de har udviklet til visionOS, hvor man kan se forskellige feeds fra bilen, en detaljeret 3D-model af testbanen og mere.

”Takket være vores særlige cockpit-app føltes det som om, jeg var på plads i Laguna Seca. Det har været fantastisk at føre den bedste tyske ingeniørkunst og Apples inspirerende produktinnovation sammen,” siger Kevin Giek, der er vicedirektør for Taycan-produktlinjen.

Læs også: Apple åbner snart endnu mere op for iOS

Tim Cook lykønsker Porsche

Derefter dukkede Tim Cook noget usædvanligt op for at lykønske Porsche-teamet med lanceringen og prale lidt om fordelene ved spatial computing, som Apple Vision Pro tilbyder.

”Godmorgen, Oliver. Tillykke til dig og Porsche-teamet med den nye rekord, I har sat med dette fantastiske nye køretøj.

Det er denne slags ekstraordinære milepæle, der viser verden, hvad der kan ske, når et team med fantastiske, dedikerede personer går sammen om at gøre noget banebrydende med en stor idé. Porsche har altid været kendt for sin fortræffelighed, og vi er stolte over at se en række af vores produkter spille en rolle i det, I gør. Og det er så dejligt at se Apple Vision Pro hjælpe med at afspille oplevelserne på banen igen,” siger Tim Cook og tilføjer:

“Jeg tror virkelig, at spatial computing har potentialet til at revolutionere stort set alle industrier, og I viser en af de mange måder, hvorpå Apple Vision Pro kommer til at gøre det umulige muligt.”

Tæt samarbejde mellem Apple og Porsche

At Tim Cook dukker op i en anden virksomheds pr-materiale, er usædvanligt. Men når det er sagt, er det måske ikke så overaskende, at det netop er hos Porsche. De to virksomheder har nemlig haft et tæt og langt samarbejde.

Porsche er ofte blandt de første bilproducenter, der indfører og integrerer Apple-teknologier. Det har vi set med Apple CarPlay, en indbygget Apple Music-app, bilfunktioner i Apple CarPlay og den næste generation af Apple CarPlay.

Porsche tilbyder endda CarPlay-lydanlæg, der er kompatible med klassiske Porsche-biler helt tilbage fra 1960’erne.

Læs også: Apples ændringer i iOS er en hån af nye EU-regler