To nye Apple AirPods kommer senere på året

Ifølge Apple-eksperten Mark Gurman lancerer Apple senere på året to nye AirPods 4-earbuds: En budgetvenlig udgave og en lidt dyrere med flere funktioner.

To nye Apple AirPods kommer senere på året

Apple har solgt AirPods 2 siden begyndelsen af 2019, hvor de har fungeret som den billigere model. AirPods 2 har stadig det traditionelle AirPods-design og sælges ofte for under 900 kroner.

De mangler dog alle de moderne AirPods-funktioner, men de fungerer stadig som grundlæggende trådløse hovedtelefoner til brug med din iPhone.

Læs også: Seneste nyt om smartwatches, høretelefoner, højtalere og gadgets

To nye AirPods modeller på vej

AirPods 3 har omvendt været tilgængelige siden oktober 2021, og de introducerede en række opgraderinger, herunder rumlig lyd, ny sensor på stilkene, Apple Watch-opladning på etuiet og generelle lydforbedringer. Disse var en interessant opgradering, fordi de startede med en højere pris på 1.599 kroner, og Apple fortsatte med officielt at sælge AirPods 2 til cirka 1.199 kroner efter introduktionen af AirPods 3.

Ifølge Mark Gurman er det meningen, at AirPods 4 skal erstatte begge modeller. Der kommer en prisvenlig model, der erstatter AirPods 2, og en lidt dyrere model, der erstatter AirPods 3. De vil begge have lignende design, men med aktiv støjreduktion som den væsentligste forskel.

Se også: Tjek priser på brugte iPhones

AirPods Pro 3 kommer først senere

Mark Gurman oplyser, at den lidt dyrere udgave af AirPods 4 vil have aktiv støjreduktion, mens den billige udgave ikke vil have det. Det er også værd at bemærke, at den lidt dyrere AirPods 4-model ikke må forveksles med AirPods Pro 3, som han siger først vil få en opdatering senere. Ud over det giver Mark Gurman ikke mange detaljer.

Begge versioner af AirPods 4 vil højst sandsynligt have et etui med USB-C. Vi forestiller os, at den billige udgave dertil vil mangle trådløs opladning af etuiet, mens den dyrere model vil understøtte det. Apple fulgte denne strategi med både AirPods 2 og AirPods 3, så vi forestiller os, at de vil fortsætte med de nye AirPods.

Vi har tidligere skrevet om de nye specifikationer for de kommende AirPods-modeller. Rygterne går blandt andet på, at de nye AirPods vil få den samme H2-chip, som også er at finde i den nyeste udgave af AirPods Pro.

Læs også: Seneste nyt om Android og iOS