Tre varianter af Google Pixel Watch afsløret

Efter en prototype af Pixel Watch blev glemt på en bar, har vi fået mange spændende oplysninger og billeder. Og nu dukker endnu flere informationer op.

Tre varianter af Google Pixel Watch afsløret

Google Pixel Watch har floreret meget i medierne, efter at nogen fik fingrene i et ur, der blev væk på en bar i Chicago tidligere på måneden. Det er ikke noget, vi ofte oplever, men det har givet en del oplysninger.

Mange af os husker sikkert iPhonen, der blev glemt på en bar? Lidt det samme er sket med det nyeste Pixel Watch. Og det har givet os en masse oplysninger om det kommende smartwatch samt billeder af det. Vi har blandt andet fået mulighed for at se nogle ægte billeder af denne prototype af Pixel-uret, der endnu ikke er på gaden. På billederne ser vi en rund skærm med rundede kanter. Lidt ala Apple Watch men med et design, der rent faktisk er pænt.

Læs også: Googles første smartwatch får helt sikkert navnet Pixel Watch

Tre udgaver af Pixel Watch på vej

Tre nye modeller, GWT9R, BGZ4S og GQF4C, er blevet certificeret for Google LLC af Bluetooth SIG, og har fået mærkaten BT Wearable Design-Controller Subsystem. Formentlig handler det om certificering af de tre varianter af det kommende Google Pixel Watch.

Det er muligt, at de tre modeller repræsenterer forskellige varianter af samme enhed, men vi ved endnu ikke hvad forskellene består i, når det kommer til størrelse, lanceringsområder eller forbindelsesmuligheder som for eksempel understøttelse af mobilnet.

Præsenteres måske til Google I/O

Det forventes, at en FCC-certificering er lige på trapperne, og at der med den også kommer ny information om Pixel Watch. Google I/O finder sted om et par uger, og der får vi måske også nyt om Googles smartwatch, selvom det meste tyder på en lancering senere på året.

Se også: De bedste smartwatches til løb og træning i 2022