Video: Vi pakker Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro ud

Har du ikke prøvet en robotstøvsuger endnu? I denne video pakker vi den nye Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro ud, der både støvsuger og vasker gulvet.

Nogle mennesker nyder at støvsuge, andre nyder at se en robotstøvsuger klare arbejdet. Her på redaktionen er vi blandt de sidstnævnte. Har du ikke oplevet glæden ved en robotstøvsuger endnu, så er det muligvis på tide. I videoen herudover pakker vi den nye Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro, der effektivt står for støvsugningen og som navnet antyder også har indbygget moppefunktion.

Se også: Test af gadgets til Smart Home

Kort om Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro

Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro er nyeste model fra Xiaomi, der kommer i både en sort og hvid udgave. Den nye model byder på en 3000 Pa-sugekraft, er mere præcist LDS-navigationssystem samt en meget forbedret moppefunktion. Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro mopper ikke dig, men vasker derimod gulvet. En ny teknologi skal efterligne bevægelsesmønsteret fra en moppe, hvilket giver et bedre resultat.

Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro oplader selv og rengører ifølge et fastlagt skema. Den klarer dørtrin og måttekanter på op til 20 mm i højden. Det eneste du behøver at gøre, er at tømme støvbeholderen og fylde vand på efter behov. Er der nogle steder der ikke skal støvsuges, kan man i appen opsætte virtuelle vægge.

Integreret i Smart home

Sammen med Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro kan man bruge appen Xiaomi Home, hvor man kan styre alle funktioner. Men Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro kan også integreres på forskellige Smart Home-platforme, som for eksempel Google Assistant og Alexa. Og det betyder, at man med stemmen blot kan sætte robotstøvsugeren i gang med rengøringen, mens man sidder i stolen og tager sig en velfortjent lur.

Se videoen herover, hvor vi pakker Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro ud. Snart kommer en test af denne robotstøvsuger.

Se også: Videoer på Teknofil