Xiaomi Buds 3T Pro udfordrer de bedste trådløse headset

Xiaomi Buds 3T Pro ligger prismæssigt i direkte konkurrence med de bedste trådløse headset - se funktioner og forventet dansk pris.

Xiaomi Buds 3T Pro udfordrer de bedste trådløse headset

Lyd i studieniveau med rige detaljer og minimeret forvrængning. Sådan annoncerer Xiaomi sit nye headset Buds 3T Pro.

Rent teknisk er headsettet udstyret med en 10 mm dynamisk driver med dobbeltmagnet og DLC-belægning samt understøttelse af LHDC 4.0-lydkodeks. Headsettet er udstyret med Bluetooth 5.2 til den trådløse opkobling til andre enheder.

ANC på tre niveauer

Derudover tilbyder Xiaomi Buds 3T Pro op til 40 dB hybrid aktiv støjreduktion og brugerne kan vælge mellem tre ANC-tilstande eller vælge Adaptive mode, som lader ørepropperne justere automatisk baseret på det omgivende støjniveau.

Med Transparency modes kan brugerne forblive opmærksomme på deres omgivelser, mens de er på farten. Både Adaptive Mode og Transparency Mode er ikke nyt som sådan, begge muligheder har vi set på mange andre headsets, der allerede er på markedet. Der er dog stor forskel på kvaliteten af disse teknikker, så det bliver interessant at se, om Xiaomi har knækket koden.

Der er også andre lydfunktioner, blandt andet et 360-graders lydbillede, der giver teaterlignende lyd. Når de er indstillet til at spore hovedbevægelser, bevarer hver enkelt lyddetalje sin position og skaber en virkelighedstro 3D-oplevelse, lyder det i beskrivelsen af headsettet.

Xiaomi Buds 3T Pro billig priser

Ros fra lydtekniker

Luca Bignardi er lydtekniker på det Grammy-vindende album “Escucha” og Bignardi har haft mulighed for at prøve det nye headset og han siger:

“Jeg sætter virkelig pris på Xiaomi Buds 3T Pros high-definition lydgengivelse, der lader mig høre de sande detaljer i lyden”.

Se også: Bedste trådløse headset til prisen

God batteritid

Headsettet kan levere op til 6 timers afspilning på en opladning eller 24 timer med etuiet.

Det er helt klart en godkendt batteritid for et headset som dette.

IP55 klassificeret til støv og vand

Det nye headset fra Xiaomi er modstandsdygtigt overfor støv og vand i henhold til IP-55-certificering.

Det kan ikke tåle at komme ned i vand, men det kan klare sved i træningscenteret eller regn på løbeturen.

Pris og tilgængelighed

Headsettet, der kommer i farverne sort og hvid, kommer til Danmark, oplyser Xiaomi. Salgsstarten er dog ikke oplyst. Den danske pris er heller ikke oplyst, men dollarprisen ligger på 199. Direkte omregnet svarer det til cirka 1.360 kroner.

Tech-produkter har det med at være lidt dyrere i Danmark end i USA og med dansk moms oven kan vi forvente en pris omkring 1.800 kroner. Det gør, at det bliver et headset, der prismæssigt vil dyste med headset som Apple AirPods Pro, Sony WF-1000XM4 og Bose QuietComfort Earbuds.

Se også: Find de bedste trådløse headset